Kate Middleton en prins William hebben baby Archie ontmoet

De Cambridge's zijn op kraambezoek geweest bij Meghan en Harry.

kate-middleton-prins-william-baby-archie
Max Mumby/IndigoGetty Images

Hoewel baby Archie, het eerste kindje van Meghan Markle en prins Harry, vorige week maandag al ter wereld kwam, zijn Harry's broer prins William en zijn vrouw Kate Middleton onlangs pas op kraambezoek geweest. Zo zouden de hertog en hertogin van Cambridge gisteren een bezoek hebben gebracht aan Frogmore Cottage in Windsor, het nieuwe onderkomen van Meghan en Harry, om hun pasgeboren neefje te ontmoeten.

Kraambezoek

Dat meldt royal deskundige Victoria Murphy op Twitter. Het bezoek zou hebben plaats gevonden na een dag vol werkbezoeken van prins Harry aan Oxford. Rebecca English, een andere gerenommeerde koninklijk deskundige, bevestigt het bezoek van Kate en William, en voegt eraan toe dat de drie kinderen van het stel niet aanwezig waren. Het duurt dus nog even voordat prins George, prinses Charlotte en prins Louis hun kleine neefje mogen ontmoeten.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De reden voor het "late" kraambezoek van Kate en William heeft te maken met het drukke schema van de Britse royals. Zo hadden de hertog en hertogin meerdere koninklijke (werk)bezoeken op de planning staan vorige week, waaronder een reis naar Noord-Wales. Ook prins Harry had het er druk mee. Zo reisde hij vorige week donderdag af naar Nederland om het startsein te geven voor de voorbereidingen van de Invictus Games in Den Haag. Meghan en Harry konden afgelopen weekend dus eindelijk genieten van een aantal rustige dagen met baby Archie, inclusief Moederdag.

Eerste reactie

Hoewel Kate en William hun kersverse neefje nog niet hadden ontmoet, feliciteerden zij Meghan en Harry natuurlijk wel met de geboorte van Archie. Dat deden zij in een video, waarin het stel niet alleen reageert op de komst van de royal baby, maar ook een boodschap meegeven aan de kersverse ouders. Zo vertelden Kate en William dat ze ontzettend blij waren voor de hertog en hertogin van Sussex, en dat ze enthousiast waren om kennis te maken met de nieuwste toevoeging aan de koninklijke familie. 'Ik hoop dat ze de komende dagen rustig aan kunnen doen en kunnen genieten van hun kindje,' zo stelde William. Daarnaast grapte de prins aan de verslaggevers over hoe blij hij is om zijn jongere broer te verwelkomen in 'de groep mensen met slaapgebrek, a.k.a. ouders.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton