De vijfjarige North West heeft haar eerste muziekvideo te pakken

De dochter van Kim Kardashian en Kanye West beschikt al over veel talenten op jonge leeftijd.

north-west-muziekvideo-kim-kardashian
Getty Images

North West is nog maar vijf jaar oud, maar heeft inmiddels al een indrukwekkend CV opgebouwd. Zo heeft ze al modellenervaring opgedaan, staat ze op de cover van Women's Wear Daily speciale editie 'Beauty Inc' en heeft ze samengewerkt met een bekende YouTuber. Gelukkig kan de oudste dochter van Kim Kardashian en Kanye West ook gewoon kind zijn. Zo nam ze samen met haar moeder haar eerste muziekvideo op, die ze ook nog eens zelf geregisseerd heeft. Gelukkig gaat het niet om een echte muziekvideo, maar een home made variant.

Cow girl

Moeder Kim deelde de muziekvideo op haar Instagram-account. In het filmpje zien we de vijfjarige North, die er vrolijk op los danst op een remix van rapper Lil Nas X van het nummer "Old Town Road" van Billy Ray Cyrus. Volgens Kim heeft North de video geregisseerd en heeft ze ook zelf de choreografie bedacht. In de opening zien we Kim met een hoed en speelgoedgitaar, waarop North zegt: 'Dit is niet hoe we het gaan doen'. Kim verdwijnt uit beeld waarna we de credits zien en North op het toneel verschijnt. Vervolgens steelt ze de show in haar cowboy-broek met koeienvlekken en rode hoed. Volgens Harper's Bazaar heeft North haar inspiratie gehaald uit de Toy Story-films, waarin cowgirl Jessie te zien is. Haar rode hoed, witte blouse met gouden accenten en broek met koeienvlekken en fringe zorgen voor die typische Western-stijl, die ze in de video combineert met technicolor-filters. Eén ding lijkt zeker te zijn: we zien hier een rockster in wording.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity