Prins Charles ontmoet zijn kleinzoon Archie voor de eerste keer

Ruim anderhalve week na de geboorte van Achie heeft zijn opa hem eindelijk ontmoet.

Meghan Markle, prins Harry en baby Archie
Getty Images

Prins Charles heeft gisteren voor het eerst zijn kleinzoon Archie ontmoet. De prins bezocht zijn zoon prins Harry en Meghan Markle bij hen thuis in Windsor.

The royal family ontmoet Archie

Prins Charles is het laatste lid van de Britse koninklijke familie dat the royal baby ontmoet. Archie werd ruim anderhalve week geboren, op maandag 6 mei. The Queen en prins Philip ontmoetten hun achterkleinzoon al redelijk snel daarna; twee dagen na de geboorte van Archie deelden Harry en Meghan op hun officiële Instagrampagina een foto van het bezoek van de overgrootouders van Harry en de moeder van Meghan, Doria Ragland. Ook prins William en Kate Middleton zijn al op kraambezoek geweest bij Meghan en Harry.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prins Charles en zijn kleinzoon

De reden voor het late kraambezoek van prins Charles en zijn vrouw Camilla heeft te maken met een royal business trip. Het stel was tot voor kort een tijdje in Duitsland. Hun bezoek aan ons buurland stond in het teken van 'het duurzame belang' van de goede banden tussen Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Reactie

Een dag na de geboorte reageerde prins Charles wel al op de geboorte van zijn kleinzoon. Zo lieten hij en Camilla weten 'niet blijer' te kunnen zijn, en 'ernaar uit te kijken om de baby te ontmoeten'. Er zijn helaas geen foto's van de ontmoeting verschenen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity