Waarom Kim Kardashian en Kanye West hun vierde kindje Psalm West hebben genoemd

Achter de naam schuilt een diepliggende betekenis.

psalm-west-kim-kardashian-kanye-west
Dimitrios KambourisGetty Images

Vorige week zag het vierde kindje van Kim Kardashian en Kanye West het levenslicht, nadat op een verrassende manier duidelijk werd dat de draagmoeder van het stel aan het bevallen was. Het duurde even, maar het koppel heeft de naam van hun pasgeboren baby vrijgegeven. Zo heet het kindje Psalm West, een bijzondere naam waarachter een diepere betekenis schuilt. Hun jongste zoontje nog maar veertien dagen oud, maar zijn naam is nu al geregistreerd als merk.

Psalm West

De naam voor hun pasgeboren spruit maakte het koppel bekend op social media. Zo deelde Kim een screenshot van haar gesprek met manlief Kanye West. Daarop zien we een foto van hun jongste zoon, inclusief de lieve woorden van Kanye. Onder de screenshot onthulde Kim de naam: Psalm West. Een naam zo speciaal dat moeder Kim besloot om de naam vast te leggen als trademark. TMZ heeft documenten vrijgegeven waarin de realityster de naam van haar zoon als trademark laat vastleggen zodat er later allerlei artikelen die onder het merk Psalm West kunnen verschijnen. De toekomst van de pasgeboren Psalm ziet er business wise dus rooskleurig uit.

Wederom kiezen Kim en Kanye voor een ongebruikelijke naam. Dat deden zij ook bij hun andere drie kinderen: North (5), Saint (3) en Chicago (1). Achter iedere naam schuilt een diepliggende betekenis. Waar moeder Kris Jenner koos voor namen die beginnen met een K (Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie), kiest Kim de namen voor haar kinderen op een andere manier. Zo zou Chicago vernoemd zijn naar de Amerikaanse stad, waar Kanye opgroeide. Ook de naam Psalm heeft een grote betekenis voor de familie West. Zo is de naam overduidelijk afgeleid van de Bijbelse term voor een liedvorm, een psalm. Kim en Kanye staan erom bekend erg religieus te zijn, en wekelijks de zogeheten Sunday Services van Kanye te bezoeken. Zo vertelde Kim in een interview met de Amerikaanse Vogue: 'We delen het niet veel, maar we zijn heel erg religieus.' Naast het feit dat het gezin een christelijke achtergrond heeft, is Kanye natuurlijk ook erg muzikaal. Laat een psalm nu een een gouden combinatie van beiden zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Draagmoeder

Psalm is het tweede kind dat het koppel krijgt via een surrogaatmoeder. De reden daarvoor waren de zware bevallingen van Kim, die complicaties ondervond bij de geboorte van zowel North als Saint. Zo werden er prenatale aandoeningen bij haar vastgesteld die potentieel fataal kunnen zijn. Een derde (en vierde) zwangerschap werd dus ten zeerste afgeraden. Vanaf hun derde kind Chicago koos het koppel daarom voor het draagmoederschap. Met de komst van hun pasgeboren zoon hebben Kim en Kanye in totaal een huishouden met vier kinderen: dochter North (5), zoon Saint (3), dochter Chicago (1) en zoontje Psalm.

Compleet

Met de komst van hun vierde kindje lijkt het gezin van Kim Kardashian en Kanye West nu compleet te zijn. Zo zei Kim ooit in een interview dat ze graag een groot gezin wilde met vier kinderen. Die wens is nu in vervulling gegaan. Daarnaast zegt Kanye is zijn bericht naar Kim (te zien in de screenshot) dat ze 'alles hebben wat ze nodig hadden', wat duidelijk wijst op de kleine Psalm West als de laatste toevoeging aan hun gezin.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity