Prins William, Kate Middleton en hun kinderen lijken een doodnormaal gezin op nieuwe foto's

Het koninklijk gezin bracht een bezoek aan de Chelsea Flower Show, een project met speciale betekenis voor Kate.

prins-william-kate-middleton-gezin-nieuwe-fotos
MATT PORTEOUS/THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE

Na de geboorte van prins Louis in april vorig jaar lijkt het gezin van prins William en Kate Middleton compleet te zijn. Dat ze naast koninklijke hoogheden ook gewoon een doodnormaal gezin vormen, bewijzen deze nieuwe foto's van de Cambridges die Kensington Palace zojuist deelde op social media. Het gezin bezoekt de Chelsea Flower Show in Londen, een speciaal tuiniersproject waarvoor Kate zich de afgelopen maanden heeft ingezet. Daar kunnen prins George (5), prinses Charlotte (4) en de kleine prins Louis (1) hun geluk niet op.

People in nature, Tree, Botany, Sitting, Woodland, Spring, Forest, Plant, Grass, Adaptation,
MATT PORTEOUS/THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE

Gezinsuitje

Zowel op Instagram als op Twitter deelt Kensington Palace de foto's van het gezinsuitje, waarop Kate te zien is met haar man William en hun drie kinderen, al spelend in de tuin die de hertogin heeft ontworpen in samenwerking met RHS, de Royal Horticultural Society. Op de nieuwe foto's, die genomen zijn door fotograaf Matt Porteous, zien we de leukste momenten van de dag, van prins Louis op de schommel tot George en Charlotte die pootje baden in een beekje.

People in nature, Nature, Photograph, Vegetation, Green, Natural landscape, Tree, Jungle, Nature reserve, Botany,
MATT PORTEOUS/THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE
Photograph, People, Child, Tree, Toddler, Fun, Walking, Photography, Vacation, Footwear,
MATT PORTEOUS/THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE

Back to Nature

De Royal Horticultural Society is het Britse nationale goede doel voor tuinieren, dat zich onder meer inzet voor grote projecten als bloemencorso's door het hele land. De speciale RHS Back to Nature Garden is onderdeel van de Chelsea Flower Show in Londen en ontworpen door Kate Middleton en de bekroonde landschapsarchitecten Andrée Davies en Adam White van Davies White Landscape Architects. Ook de kinderen van Kate en William hebben meegeholpen aan de tuin. Zo hebben zij onder andere mos, bladeren en takken verzameld om de tuin te versieren.

People in nature, Nature, Photograph, Natural landscape, Tree, Botany, Plant, Garden, Photography, Grass,
MATT PORTEOUS/THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE
Swing, People in nature, Botany, Tree, Grass, Plant, Garden, Outdoor play equipment, Leisure, Jungle,
MATT PORTEOUS/THE DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE

De tuin omvat een bosrijk gebied waar mensen kunnen samenkomen om van de natuur te genieten. Kate staat erom bekend zich in te zetten voor projecten die zich buiten afspelen en zowel de fysieke als mentale gezondheid helpen verbeteren. 'Ik geloof echt dat de natuur en veel buiten zijn grote voordelen hebben voor onze fysieke en mentale gezondheid, vooral voor jonge kinderen,' vertelde Kate eens in een interview met de BBC. 'Ik hoop echt dat deze bosrijke omgeving die we hebben gecreëerd families inspireert om naar buiten te gaan, van de natuur te genieten en zo samen veel tijd doorbrengen.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton