Sophie Turner kiest post-Game of Thrones voor een compleet nieuwe look

De actrice sluit haar Game of Thrones-periode af met een totaal nieuw kapsel.

sophie-turner-nieuw-kapsel
Neil MockfordGetty Images

Nu Game of Thrones tot een einde is gekomen, heeft de Britse actrice Sophie Turner haar personage Sansa Stark voor goed achter zich gelaten. Niet alleen maakte haar karakter in de populaire serie een grote verandering door, ook haar kapsel heeft een totale transformatie ondergaan. Zo heeft de 23-jarige actrice haar lange blonde lokken ingeruild voor een compleet nieuw kapsel.

Nieuwe coupe

Zo koos Turner ervoor de schaar te zetten in haar lokken voor een pony, geknipt door haarstylist Christian Wood. De New Yorkse haarstylist deelde de nieuwe look van de actrice op zijn Instagram-account, maar al snel toonde Turner haar kapsel in het openbaar. Zo introduceerde Sophie haar nieuwe hairdo tijdens de promotie van haar nieuwe film X-Men Dark Phoenix in Londen, waar ze haar nieuwe coupe combineerde met een zwart fluwelen pak met lovertjes en een smokey eye. Hoewel de pony een zeer echte indruk maakt, kan het natuurlijk altijd zo zijn dat de actrice voor extensions heeft gekozen. De enige manier om daarachter te komen, is wachten op een nieuwe openbare verschijning van Turner.

Transformatie

Het leven van de 23-jarige actrice is in de afgelopen tijd flink veranderd. Zo heeft ze onlangs afscheid moeten nemen van Game of Thrones, de hitserie waar ze niet alleen dertien jaar lang aan heeft gewerkt, maar ook bekend mee is geworden. Ook zei Turner drie weken geleden het jawoord tegen haar vriend Joe Jonas in Las Vegas en gaat ze als getrouwde vrouw door het leven. Met haar nieuwe bangs (als ze echt zijn, tenminste) lijkt de actrice klaar te zijn voor een compleet nieuw avontuur, niet alleen met haar kersverse man, maar ook met haar nieuwe rol als Jean Grey in X-Men.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity