North West zingt 'Nothing Compares 2 U' tijdens Kanye's Sunday Service

De vijfjarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West is duidelijk een geboren entertainer.

Grass, Fashion, Fun, Footwear, Walking, Friendship, Photography, Recreation, Shoe, Leg,
Getty Images

Dat de volgende generatie Kardashians klaar is om hun plek in de spotlights op te eisen, is duidelijk. North West, de vijfjarige dochter van Kim Kardashian en Kanye West heeft met de looks van haar moeder en gevoel voor muziek van haar vader ondertussen al wat verdiensten op haar cv kunnen plaatsen. Begin dit jaar scoorde North haar eerste magazine cover als model, vorig jaar maakte ze haar catwalkdebuut tijdens een modeshow en afgelopen week had de oudste dochter van Kimye haar eerste muziekvideo te pakken. De "swag" die ze in de recent gepubliceerde Old Town Road video had, heeft ze voor haar optreden tijdens afgelopen Sunday Service van papa Kanye achterwege gelaten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sinds begin dit jaar gaat Kanye de religieuze toer op waarbij hij geregeld een dienst op zondagochtend aanbiedt, die telkens op een andere plaats is. Tijdens de veelbesproken Sunday Service brengt de rapper gospelversies van zijn hits ten gehore samen met een koor. Afgelopen zondag mocht ook dochter North, haar kleine broertje Saint en nichtje Penelope Disick deelnemen. Gekleed in matching beige ensembles, zongen de Kardashian kids de 1990 hit Nothing Compares 2 U van de Ierse zangeres Sineád O'Connor. En heeft rapper-turned-designer Kanye zijn koor nu gestyled in de flinterdunne slofjes die hij eerder deze maand droeg?

Populaire dienst

Dat Nori – Kim's koosnaam voor haar oudste dochter – een geboren entertainer is, is al meermaals bewezen. Het is namelijk niet de eerste keer dat North de microfoon vastpakt tijdens de Sunday Service. Op het wereldbekende festival Coachella was zelfs de hele familie aanwezig om Kanye aan te moedigen. De rapper presenteerde dit jaar de service bij het Amerikaanse festival Coachella waar meer dan vijftig duizend gasten de performance meemaakten - de helft van het aantal mensen dat op het festival aanwezig was.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity