Reese Witherspoon en Ava Phillippe hebben een moeder-dochter twinning moment tijdens de Big Little Lies première

Het moeder-dochter duo lijkt meer dan ooit als twee druppels water op elkaar.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is al langer bekend dat Reese Witherspoon een dochter heeft die als twee druppels water op haar lijkt. Deze week verscheen het moeder-dochter duo opnieuw gezamenlijk op de rode loper tijdens de première van de HBO hitserie Big Little Lies. Hoewel er velen moeder-dochter duo's zijn waar de appel niet ver van de boom valt, bevestigen Reese en haar dochter Ava Phillippe dat ze misschien wel een van de meest op elkaar lijkende duo's van Hollywood zijn.

"Big Little Lies" Season 2 Premiere
Nicholas HuntGetty Images

Twinning

Ava Phillippe (19) vergezelde haar moeder in New York voor de première van het tweede seizoen van de hitserie. De enige dochter van de actrice is dit jaar begonnen aan de Universiteit, en kon tussen de schooldrukte door een avond vrij maken om haar moeder te ondersteunen bij de première van haar nieuwste serie. In een fonkelende little black dress verscheen Ava naast haar moeder op de rode loper, die gehuld ging in een blushkleurige strapless jurk van Elie Saab. Beiden verschenen met hun natuurlijke glanzende blonde lokken en sun-kissed make-up look. Door hun gecoördineerde schoonheid en looks lijken de twee bijna een tweeling. Met hun natuurlijke make-up gloed en enkele charmes in de familie toont het koppel een bijzonder twinning-moment op de rode loper.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity