Jennifer Lawrence kopieert Meghan Markle's zomerse beauty look

De X-Men actrice maakt haar comeback met een beauty look geïnspireerd op Meghan Markle's signature bun.

Clothing, Dress, Carpet, Red carpet, Premiere, Flooring, Little black dress, A-line, Formal wear, Gown,
Getty Images

Ze is terug! Jennifer Lawrence verscheen gisteren op de première van haar nieuwe film X-Men: Dark Phoenix met een nonchalant knotje á la Meghan Markle. De actrice droeg een lage bun met losse plukken haar aan de voorzijde. Meghan Markle, de hertogin van Sussex wordt vaker gespot met dit kapsel dat zowat haar signature beauty look is geworden.

Signature look

Lawrence droeg haar nonchalante kapsel en bronzen make-up look in combinatie met een lange, zwarte jurk uit de gloednieuwe Resort 2020-collectie van het Franse modehuis Dior met een leren tailleriem en een diep décolleté. Dat Lawrence en haar haarstylist Jen Cho zich lieten inspireren op Meghan's signature look is duidelijk. De kersverse moeder Meghan is talloze keren gespot met deze typische hair do, zelfs op haar bruiloft droeg ze een laag knotje, maar dan zonder de losse lokken.

Clothing, Green, Outerwear, Fashion, Fashion design, Coat, Textile, Dress, Sleeve, Photography,
Meghan Markle met haar signature bun
Getty Images

Pauze ingelast

In 2017 vertelde Jennifer Lawrence tijdens een interview bij de Amerikaanse talkshow Today dat ze een tweejarige pauze wou nemen. Na het succes van The Hunger Games voelde ze te veel druk om te presteren. Na de perstour van de film Mother! nam ze dan ook de beslissing om een tijdje te stoppen met acteren. Met de nieuwe X-Men-film maakt ze na een lange pauze van twee jaar weer een comeback op het witte doek.

Verloving

De 28-jarige actrice verscheen maandagavond op de rode loper voor de première van haar nieuwe film X-Men: The Dark Phoenix, waar ze samen met o.a. Game of Thrones-ster Sophie Turner in speelt. Lawrence is sinds begin dit jaar verloofd met kunstgallerij-houder Cooke Maroney. Vorige maand vierde het stel hun verloving in een intieme setting in New York, waar Jennifer te zien was in een stijlvolle bruidslook van modehuis L. Wells Bridal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle