Bradley Cooper en Irina Shayk zijn naar verluidt uit elkaar

Maar Lady Gaga zou er niets mee te maken hebben.

Bradley Cooper en Irina Shayk uit elkaar
Steve GranitzGetty Images

Hoewel er al geruime tijd gerichten de ronde gingen over een eventuele break-up tussen Bradley Cooper en Irina Shayk (vooral na Bradley's Oscar-optreden en chemie met A Star Is Born-tegenspeelster Lady Gaga), lijkt het nu echt zo te zijn. Volgens People zouden de twee een punt achter hun relatie hebben gezet. Het stel was bijna vier jaar samen en heeft samen een dochtertje van twee jaar, Lea De Seine.

Bradley Cooper en Irina Shayk uit elkaar

People meldt dat de 44-jarige acteur en het 33-jarige model als vrienden uit elkaar zijn gegaan en nu druk bezig zijn met "onderhandelingen" over de voogdij van hun dochter. Eerder deze week kwam het ene na het andere gerucht al naar buiten dat Cooper en Shayk geen koppel meer zouden vormen. Zo zouden de twee 'een tijdje zonder elkaar leven' om zo hun relatie te 'testen', want die zou hangen aan 'een zijden draadje'. Dat vertelde een bron aan Us Weekly. Woordvoerders van zowel Bradley als Irina hebben nog niet gereageerd op de relatiebreuk.

Lady Gaga

Nadat het nieuws naar buiten kwam dat Bradley en Irina uit elkaar besloten te gaan, werd er direct gespeculeerd over de eventuele reden van de break-up. Zo gaan er al voor langere tijd geruchten dat er onmiskenbare chemie in de lucht hangt tussen Bradley en A Star Is Born-tegenspeelster Lady Gaga. Die geruchten werden flink aangewakkerd toen de twee een nogal intiem optreden verzorgden tijdens de Oscars. Daar zongen ze het nummer Shallow van A Star Is Born op een zeer liefdevolle manier, terwijl Irina op de eerste rij toekeek. Zowel Bradley als Gaga hebben een romance altijd ontkend, en er is niets dat erop wijst dat de zangeres de reden zou zijn van de breuk. Dat bevestigde de bron tegenover Us Weekly, die meldde dat de relatieproblemen van Bradley en Irina niets te maken hebben met Gaga.

Event, Fun, Dress, Formal wear, Suit, Night,
Cooper en Gaga tijdens hun A Star Is Born Oscar-optreden.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity