Michelle en Barack Obama gaan podcasts maken voor Spotify

Geïnspireerd in slaap vallen gegarandeerd.

Michelle en Barack Obama podcasts Spotify
Getty Images

De Obama’s never fail to surprise us, durven we wel te stellen. Waar we begin mei nog verblijd werden met nieuws over een modeserie voor Netflix (die we liever vandaag dan morgen al willen zien, waarvoor dank aan de immer stijlvolle Michelle), komt het koppel nu wederom met veelbelovend nieuws. Het stel heeft een contract bij Spotify getekend om podcasts te gaan maken, meldt de streamingdienst donderdag in een persbericht.

Michelle en Barack voor Spotify

De Obama’s zullen spoedig dus niet alleen te zien zijn op je beeldscherm, maar ook te beluisteren door je headphones. De podcasts worden een samenwerking van Spotify en Higher Ground, het productiebedrijf van de Obama’s. Barack en Michelle gaan voornamelijk de podcasts ontwikkelen en produceren, maar zullen ook zelf te horen zijn. En dat is best een luxe, gezien de waar- en wijsheden die het stel regelmatig op tafel gooit (en wij nu vanuit ons bed, op de fiets, of waar dan ook kunnen beluisteren).

Podcast onderwerpen

Het is nog niet duidelijk in welke categorie de podcasts gaan vallen, maar Spotify spreekt van ‘een breed scala aan onderwerpen’. Gezien hun eerdere optredens verwachten we veel openhartigheid (of minimaal een tafelgesprek met hun goede vrienden Beyoncé en Jay-Z, als we even een suggestie mogen doen). Wellicht passeren tips op muziek- of boekengebied ook wel de revue, aangezien Barack vaker zijn favoriete liedjes en boektitels met de wereld deelt. De voormalig president van Amerika hoopt in ieder geval dat ‘de podcasts mensen dichter bij elkaar zullen brengen’. Zo laat hij weten: ‘We hebben altijd geloofd in de waarde van gesprekken die je aan het denken zetten. Daarmee creëren we connecties met elkaar en staan we open voor nieuwe ideeën.’

De samenwerking

Ook Spotify is blij met de samenwerking, zo vertellen ze in een statement. ‘President Barack Obama en zijn vrouw Michelle zijn twee van de belangrijkste stemmen in de wereld, het is een privilege om met ze te werken,’ aldus de muziekdienst. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de podcasts precies online komen en hoeveel we er kunnen verwachten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity