Waarom iedereen op Twitter het over deze video van Beyoncé heeft

In de video is te zien dat Queen B duidelijk not amused is.

Beyoncé side-eye reacties Twitter
Thearon W. HendersonGetty Images

Beyoncé is op het moment trending, en dat komt deze keer niet doordat de zangeres een documentaire en verrassingsalbum dropt of het recordaantal bezoekers verbreekt in het Louvre museum. Samen met haar man Jay-Z verscheen Queen B op de eerste rij bij een basketbalwedstrijd, met naast het koppel vrienden Nicole Curran en haar man Joe Lacob (eigenaar van basketbalclub Golden State Warriors). Daar gebeurde vervolgens iets waardoor het internet volledig op hol sloeg.

Side-eye

Zo zaten de vier samen naar de basketbalwedstrijd van de Golden State Warriors te kijken toen Nicole over Beyoncé heen leunde om zo Jay-Z te kunnen verstaan. Dat exacte moment is natuurlijk vastgelegd, en op die video zien we een lichtelijk geïrriteerde Beyoncé, die genoeg lijkt te hebben van Nicole's geleun. Het gevolg is een heuse side-eye waarmee de zangeres lijkt te zeggen, 'blijf eens zitten waar je zit'. Bekijk het bewuste fragment hieronder.

Reacties

Natuurlijk zou het internet het internet niet zijn als er binnen de kortste keren talloze memes zouden verschijnen over het bewuste fragment. Of Beyoncé nu daadwerkelijk geïrriteerd was of niet, op Twitter verschenen er al gauw hilarische reacties op Beyoncé's passief-agressieve gedrag. Kijk mee.

Basketbal high-fashion

Beyoncé zelf heeft nog niet gereageerd op het "incident", maar plaatste in de tussentijd wel een aantal foto's van haar lewk op haar Instagram-account. Zo draagt de zangeres een beige ensemble uit een mini-rok, met bijpassende top en lange jas met gaatjes. Ze maakte haar look af met een lichtgroen tasje, beige hakken en een diva-zonnebril. Onlangs verscheen Queen B ook al in een heuse high-fashion look op de tribune van de basketbal-arena. Toen droeg de zangeres een zwart-rode look van Marine Serre.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws