Prins Louis kopieert deze look van prins Harry tijdens zijn eerste Trooping the Colour

Alle ogen waren op het jonge prinsje gericht.

Prins Louis Trooping the Colour 2019
Getty Images

Afgelopen weekend werd de 93e verjaardag van Queen Elizabeth uitbundig gevierd tijdens Trooping the Colour 2019. Het jaarlijkse evenement is een traditie binnen de Britse royal family waarbij alle leden van het koninklijk huis bij elkaar komen op het balkon van Buckingham Palace om de vliegshow te bekijken van de Britse RAF. Het evenement van dit jaar was niet alleen bijzonder door Meghan Markle, die haar zwangerschapsverlof verbrak en haar eerste verschijning maakte sinds de geboorte van baby Archie. Ook de eenjarige prins Louis, het derde kindje van prins William en Kate Middleton, maakte zijn debuut, in een wel heel bijzondere outfit.

Prins Louis bij Trooping the Colour 2019

De Cambridges verschenen helemaal compleet op het balkon van Buckingham Palace. Zo waren niet alleen de vijfjarige prins George en vierjarige prinses Charlotte van de partij, ook mocht prins Louis zijn eerste Trooping the Colour meemaken. Vorig jaar was het prinsje nog amper twee maanden oud, waardoor William en Kate ervoor kozen hem thuis te laten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maar nu is het prinsje oud genoeg en mocht hij de show stelen op het koninklijke balkon. En dat deed hij in een bijzondere outfit: een witte blouse met blauwe gehaakte details en bijpassend blauw broekje. Een herkenbare look, want prins Harry droeg dezelfde kleding tijdens Trooping the Colour in 1986, toen hij een jaar oud was.

Diana Zara Anne Harry
Prins Harry tijdens Trooping the Colour in 1986.
Tim GrahamGetty Images

Of het om letterlijk dezelfde kleding gaat, is niet duidelijk. Hoe dan ook heeft Kate Middleton geprobeerd de outfit van prins Harry te kopiëren voor het Trooping the Colour-debuut van haar jongste zoon. Ook lijkt de hertogin zelf inspiratie te hebben gehaald uit het koninklijke evenement uit 1986. Zo droeg prinses Anne toentertijd ook een lichtgeel ensemble. Hoewel het om een compleet andere gele look gaat, eentje van Alexander McQueen om precies te zijn, vallen de gelijkenissen niet te ontkennen. Kate combineerde haar look van McQueen met een bijpassende fascinator van Philip Treacy en geleende oorbellen van koningin Elizabeth.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity