Waarom baby Archie niet aanwezig was tijdens Trooping the Colour

Er zijn verschillende redenen dat het kersverse lid van de Britse koninklijke familie niet aanwezig was bij het feestelijke evenement.

Military officer, Military uniform, Uniform, Official, Military person, Military rank, Event, Military, Navy, Admiral,
Getty Images

Afgelopen weekend vond Trooping the Colour plaats met de jaarlijkse parade die de officiële verjaardag van koningin Elizabeth viert. Tijdens het feestelijke evenement maakte Meghan Markle haar eerste publieke verschijning sinds de geboorte van royal baby Archie. Met de verschijning van Meghan leek de hele koninklijke familie compleet, hoewel er één lid van de familie mistte: baby Archie. Waar prins George en Louis en prinses Charlotte wel van de partij waren, was baby Sussex niet samen met zijn ouders aanwezig tijdens het evenement, waar verschillende redenen voor zijn.

Koninklijke traditie

Baby Archie kwam op 6 mei ter wereld, wat iets meer is dan een maand geleden. Gezien de toewijding van Harry en Meghan aan de privacy van hun kind, is het niet verrassend dat ze hun pasgeboren zoon niet voor de tweede keer aan de wereld wilden laten zien tijdens dit grootse evenement. Daarnaast bestaat er een koninklijke regel dat kinderen hun eerste Trooping the Colour-viering bijwonen na hun eerste verjaardag.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ten tweede is het traditie om een pasgeboren nieuw lid van de koninklijke familie nog niet gelijk te tonen aan de rest van de wereld en de privacy te beschermen. Het is ongebruikelijk dat royal baby's zo snel na hun geboorte in het openbaar te zien zijn. Zo maakte prins Louis dit weekend zijn eerste officiële koninklijke verschijning tijdens het evenement, en hij werd meer dan een jaar geleden geboren.

Koninklijke doop

Wanneer het volgende moment is dat baby Archie weer aan de wereld wordt getoond is nog niet duidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid zal zijn eerste verschijning tijdens zijn koninklijke doop zijn. Royal baby's worden vaak gedoopt waneer ze twee tot drie maanden oud zijn, zo was Louis tien weken oud, Charlotte twee maanden en George drie maanden oud. De doop van Archie zal dus waarschijnlijk in juli of augustus plaatsvinden en de kans is groot dat hij dan voor het eerst sinds zijn geboorte een verschijning zal maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity