Kim Kardashian deelt eerste foto van Psalm West

Het jongetje kwam een maand geleden ter wereld via een draagmoeder.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Precies een maand na de geboorte van het vierde kind van Kim Kardashian en Kanye West heeft Kim een eerste foto gedeeld van de pasgeboren Psalm West. Op de foto – die inmiddels al ruim vijf miljoen likes heeft binnengeharkt – zien we een slapende Psalm. In de reacties onder de foto lijken Kims volgers het massaal eens te zijn met een eerdere tweet van haar: 'Hij lijkt sprekend op Chicago. Ze zijn net een tweeling.'

View this post on Instagram

Psalm

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Psalm West

Op 10 mei 2019 kwam Psalm West ter wereld via een draagmoeder. Een week later onthulde Kim via Twitter de naam van hun vierde kind. Bij een schermafbeelding van een gesprek met Kanye plaatste ze bij de tweet: 'Psalm West', een naam met een diepliggende betekenis.

Draagmoederschap

Psalm is het tweede kind dat het koppel kreeg via een surrogaatmoeder. Kim ondervond bij haar eerste twee kinderen, North en Saint, zware bevallingen en was aangeraden om geen kinderen meer te krijgen door verschillende lichamelijke complicaties. Kim had last van prenatale aandoeningen die potentieel fataal kunnen zijn voor de moeder. Ook beschreef ze haar zwangerschap als 'de slechtste ervaring van mijn leven'. Vanaf hun derde kind, Chicago, koos het koppel voor het draagmoederschap. Met de komst van hun tweede zoon hebben Kim en Kanye in totaal een gezin met vier kinderen: dochter North (5), zoon Saint (3), dochter Chicago (1) en zoon Psalm (1 maand).

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws