Rihanna geeft toe verliefd te zijn, en dit is naar verluidt de gelukkige

Wij zetten alles wat we over de beste man weten op een rij.

Rihanna-fenty-campagne
Dimitrios KambourisGetty Images

Rihanna heeft de laatste tijd niet veel te klagen. Nadat vorige week bekend werd dat de zangeres de rijkste vrouw binnen de muziekwereld is, en haar eigen modehuis Fenty beroemdheden en modellen lijkt te bevallen, maakt ze nu bekend ook op een roze wolk te zitten. De zangeres is verliefd, maar wil niet zeggen op wie. Maar dat hoeft ook niet, want we hebben zo een sterk vermoeden.

Verliefd

Aan Interview Magazine geeft Rihanna een niet zo verrassend antwoord op de vraag of ze verliefd is. 'Natuurlijk ben ik dat', luidt haar antwoord, en dat komt niet geheel uit de lucht vallen. De zangeres werd onlangs (opnieuw) meerdere malen gespot met Hassan Jameel, met wie ze naar verluidt al twee jaar (met een korte break tussendoor) samen zou zijn. Zo zouden ze recentelijk samen een wedstrijd van basketbalteam Los Angeles Lakers hebben bijgewoond en zouden ze ook samen gespot zijn in Italië. Een bevestiging dat Jameel inderdaad de man is op wie Rihanna verliefd is, geeft de zangeres niet, maar haar reactie op de vraag 'Met wie ben je aan het daten?' zegt wat ons betreft genoeg: 'Google het maar.'

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rihanna's vriend Hassan Jameel

Maar wie is de beste man? Hassan Jameel is vooral bekend om zijn familie, die in Saudi-Arabië en andere Midden-Oosterse landen een distributiebedrijf bezit voor Toyota Motors. Dat bedrijf is groots in het Midden-Oosten, en dus behoort zijn familie naar verluidt tot de twaalf rijkste families van Saudi-Arabië. Oké, dus man is dus rijk, maar wat doet hij eigenlijk? Binnen het bedrijf van zijn familie is Jameel aangewezen tot president van het goede doel van het bedrijf, dat zich focust op 'de sociale, culturele, educatieve en economische ontwikkelingen van individuen en gemeenschappen in het Midden Oosten', zo staat op de website geschreven.

Relatie

Over het verleden van Jameel weten we niet zo gek veel, behalve dat hij naar verluidt met Naomi Campbell zou hebben gedatet. Jameel werd vorige zomer met het supermodel gespot in Londen. Ook zouden Rihanna en Jameel volgens geruchten uit elkaar zijn geweest – juist ja, afgelopen zomer toen hij met Naomi Campbell werd gespot – maar zouden de twee nu weer bij elkaar zijn. Of en wanneer de twee hun relatie bekend en openbaar maken, is nog even afwachten, maar als we Rihanna zelf moeten geloven, kan dat niet heel lang meer duren. De zangeres liet namelijk aan Interview Magazine ook weten graag kinderen te willen en misschien ook nog wel te willen trouwen. Wordt vervolgd?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity