Dit is Meghan Markle's workout routine na haar bevalling

Spoiler: zware workouts in the gym zijn (nog) uit den boze.

Meghan Markle post-baby work-out routine
Max Mumby/IndigoGetty Images

Baby Archie is nog maar vijf weken oud, wat Meghan Markle tot een behoorlijk nieuwbakken moeder maakt. En waar sommigen na een bevalling liever vandaag dan morgen the gym induiken om hun oude sportgewoontes weer op te pakken, steekt de post-baby workout routine van de hertogin iets anders in elkaar. Naar verluidt bedankt ze nog even voor uren aan lunges en squads, maar is ze wél veel bezig met yoga.

Yoga voor jonge moeders

Meghan staat daarin niet alleen, want de lijst modellen en sterren die erbij zweren is te lang om op te noemen. Volgens royal expert Katie Nicholl is yoga voor de kersverse moeder dan ook de manier om gentle met haar lichaam om te gaan. ‘Ze wil nog niet te veel eisen van zichzelf,' vertelt de Britse Nicholl. 'Yoga is dan ook het enige wat ze doet, en veel trotse wandelingen door het Windsor Great Park, natuurlijk. Aan keiharde training of gewichtheffen is ze nog niet begonnen. Ze wil niks overhaasten en vooral genieten van deze periode,' aldus de royalty deskundige over Meghans post-baby workout routine.

Focus op Archie

En gelijk heeft ze, want als er één lichaam is dat ontspanning verdient, is het wel dat van een jonge moeder. Meghan is dan ook nog met zwangerschapsverlof, dat ze onlangs al kort heeft onderbroken door een verschijning te maken op het balkon van Buckingham Palace tijdens het traditionele Trooping the Colour. Door aan yoga te doen bereidt Meghan zich langzamerhand voor op haar terugkeer. Haar eigen moeder, Doria Ragland, zou Meghan daar voornamelijk bij helpen. Als yoga-instructeur leert ze Meghan de fijne kneepjes van de oefeningen. Alles om zo natuurlijk mogelijk met het moederschap om te gaan én te kunnen focussen op Archie, aldus Nicholl. En zo is het maar net.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle