Zo vierde prins Harry zijn eerste Vaderdag met baby Archie

Harry en Meghan deelden voor de gelegenheid een gloednieuwe foto van hun pasgeboren zoon.

Prins Harry eerste vaderdag baby Archie
Dominic LipinskiGetty Images

Het is nog maar zes weken geleden dat royal baby Archie Harrison, het eerste kindje van prins Harry en Meghan Markle, het levenslicht zag. Sinds die tijd heeft de pasgeboren zoon van het royal koppel al zijn eerste Moederdag met moeder Meghan mogen doorbrengen, maar afgelopen zondag was het de beurt voor vader Harry. Zo deelde het koppel een nieuwe foto van hun baby om prins Harry's eerste Vaderdag met Archie te vieren.

Prins Harry's eerste vaderdag met baby Archie

Op hun Instagram-account Sussex Royal deelden Harry en Meghan een gloednieuwe foto van Archie, ter ere van Vaderdag. 'Fijne Vaderdag! En een hele bijzondere eerste Vaderdag gewenst voor de hertog van Sussex!' staat er in de beschrijving bij de foto, waarop we de eerste close-up van Archie Harrison te zien krijgen. Bekijk de lieve foto hieronder:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Baby Archie's doop

Niet alleen hebben we voor het eerst een duidelijke foto van Archie gekregen, ook is er al meer bekend over zijn koninklijke doop. Zo meldt de Daily Mail dat Archie Harrison Mountbatten-Windsor volgende maand gedoopt wordt in de St. George's Chapel in Windsor. Precies, op dezelfde plek waar Meghan en Harry elkaar het jawoord zeiden in mei vorig jaar tijdens hun royal wedding. Maar dat is niet de enige reden waarom de kerk een bijzondere plaats is voor de doop. Ook vader Harry is gedoopt in de kerk, even als prins William.

Net als bij de doop van prins Louis, die vorig jaar rond dezelfde tijd plaatsvond, is ook de koninklijke doop van Archie een privé-aangelegenheid van de royal family. Gelukkig worden bij aankomst in de St. George's Chapel alle aanwezigen wél gefotografeerd, dus we krijgen in ieder geval nieuwe beelden van de royals te zien. De enige die we daarop niet zullen zien, is koningin Elizabeth. Volgens de Daily Mail zou de Queen 'afwezig zijn door andere verplichtingen'. Om die reden zouden prins Charles en Camilla het stokje van Elizabeth overnemen en de feestelijke dag organiseren. Hoewel het misschien ongebruikelijk klinkt dat Elizabeth niet aanwezig is bij de doop van haar eigen achterkleinkind, is dat toch minder vreemd dan je zou denken. Zo is de Queen niet altijd aanwezig bij de doop van al haar achterkleinkinderen, zoals vorig jaar bij die van prins Louis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity