Kim Kardashian is eerlijk over haar huidaandoening in nieuwe video

Ook laat de 38-jarige realityster zien hoe ze omgaat met haar psoriasis.

Kim Kardashian psoriasis
Getty Images

Dat leven met een chronische huidaandoening niet altijd even makkelijk is, weet ook Kim Kardashian. De 38-jarige realityster en beautymogul deelt niet alleen de fijne momenten uit haar leven op Instagram (waaronder deze eerste foto van haar pasgeboren zoon Psalm West), ook is ze eerlijk over de mindere kanten van haar celebrity-bestaan. Zo deelt Kim een video waarin ze eerlijk is over haar psoriasis en waarin ze vervolgens laat zien hoe ze daarmee omgaat.

Kim Kardashian laat psoriasis zien

In Kims meest recente video op Instagram toont ze haar onderbenen, waarop duidelijk de symptomen van psoriasis te zien zijn, een huidaandoening waarbij er rode vlekken en witte schilfertjes op de huid vormen. Hoewel de post eigenlijk een promotie is voor haar nieuwe body foundation-lijn van haar eigen beautymerk KKW Beauty, laat Kim ook zien hoe ze dagelijks dealt met haar huidaandoening - inclusief tips voor mensen die ook psoriasis hebben en dat niet altijd willen laten zien aan de buitenwereld.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de video zien we hoe Kim de foundation aanbrengt op haar been. Binnen enkele seconden zijn de symptomen van haar psoriasis amper nog te zien. Naast de video deelt de realityster ook een before-and-after foto's, waarop het verschil nog duidelijker te zien is. Natuurlijk is het helemaal niet nodig een huidaandoening als psoriasis te verbergen, maar voor iedereen die zich daarbij comfortabel voelt, is Kims manier een indrukwekkende oplossing.

Drukke week

Nog geen week geleden lanceerde Kim haar KKW Beauty Body Collection lijn, een make-uplijn bestaande uit producten voor het lichaam. De collectie bestaat onder meer uit lichaamsmake-up, body shimmer, poeder voor zowel gezicht als lichaam en een zogeheten body brush, een make-upkwast voor het lichaam.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naast de lancering van haar Body Collection, had Kim ook nog andere events op de planning staan. Zo bracht ze vorige week donderdag nog een bezoek aan het Witte Huis in Washington om het gesprek aan te gaan met de president Donald Trump over het Amerikaanse gevangenissysteem. Ook hield ze een inspirerende speech, waarin Kim een nieuw project aankondigde. Zo zal Kim zich blijven inzetten voor (onterecht) veroordeelde gevangenen, waarbij ze steun biedt bij het oppakken van hun leven na hun celstraf. Eerder zorgde de 38-jarige Kardashian er al voor de vrijlating van zeventien gevangenen (waaronder Cynthia Brown), en is ze druk bezig met een documentaire over gedetineerden.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity