De Olsen Twins vieren hun 33ste verjaardag op de meest onverwachte manier

Mary Kate en Ashley vierden afgelopen weekend hun verjaardag in New York en introduceerden daarbij hun nieuwe accessoires.

Fashion, Street fashion, Event, Dress, Footwear, Suit, Leg, Bodyguard, Crowd, Fashion accessory,
Getty Images

Mary-Kate en Ashley Olsen, het zowat best geklede New Yorkse duo, vierden vorig weekend hun 33ste verjaardag met, jawel, matching tiara's. De tweeling die vooral bekend staat door hun minimalistische stijl, droeg voor deze speciale gelegenheid een accessoire dat we nooit bij hen verwacht hadden.

Tiara's

Een tiara? Gehuld in "diamanten"? Met de tekst "birthday girl"? De tweelingzussen vierden hun verjaardag in New York in het bijzijn van Olivier Sarkozy, de man van Mary Kate, en zijn dochtertje en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Niet door Mary-Kate die een oversized T-shirt met een zwarte broek combineerde of Ashley die voor een zwarte jurk met een trench coat ging. Afgelopen weekend leek wel een fragment uit de film New York Minute uit 2004 waarin de jonge tweeling hun fashion game tot een hoger niveau tilde. Een ware flashback naar de Noughties want de opvallende tiara's zijn namelijk niet meteen de accessoires die we bij de voormalige kindsterren en fashion moguls zouden zien. Het verjaardagsfeest begon bij Harry Cipriani restaurant in het Sherry-Netherland hotel met uitzicht over Central Park. Vervolgens werd het feest voortgezet op Ashley's appartement om een uur later met een groep vrienden en familie aan te schuiven bij het Griekse restaurant Milos.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Row

De designers vielen eerder dit jaar nog in de prijzen bij de CFDA-Awards. Ze wonnen de award voor Accessoires Designer van het jaar met hun high-end kledinglijn The Row. Ook lanceerde ze in 2007 de lijn Elizabeth & James. Deze lijn is geïnspireerd op hun eigen vintage kledingstukken en -kledingkast. Hoewel de tweeling heel erg gesteld is op een leven buiten de spotlights, gaven ze in maart dit jaar een bijzonder interview over hun modehuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity