De reden waarom Zendaya haar haren rood verfde

En nee, het was niet voor de reden die we hoopten dat de Amerikaanse actrice haar coupe rood verfde.

Zendaya heeft in het verleden verschillende soorten kapsels gehad, van een bob tot haar natuurlijke krullen en van blond tot roze, én alles wat er tussenin zit. Fans speculeerden dat Zendaya haar haar bloedsinaasappel rood verfde voor de nieuwe live action film van De Kleine Zeemeermin. De Amerikaanse actrice heeft nu via Twitter bevestigd dat het een ode was aan een totaal andere film.

Mary Jane Watson

Ze showde haar bloedsinaasappel rode lokken voor het eerst tijdens een event voor Spider-Man: Far From Home in Londen. De actrice vertolkt de rol van Michelle "MJ" Jones in de nieuwe actiefilm. Zendaya's rode lokken zijn een ode aan de Spider-Man's Mary Jane Watson, het vriendinnetje van Spider Man dat ook bekend staat om haar rode haar. De 20-jarige actrice maakte haar look af met een pak van Alexandre Vauthier uit zijn herfst 2019 collectie.

Speculaties

Er gaan al een lange tijd speculaties rond over Zendaya die de rol van Ariël zou gaan spelen in de nieuwe live action film van De Kleine Zeemeermin. Vandaar dat de fans dachten dat het rode haar van Zendaya betekende dat ze echt de nieuwe Ariël zou zijn. Op Twitter vertelde ze echter dat het echt een ode is aan Spider-Man's MJ.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws