Adele's jeugddroom kwam uit tijdens een privéfeestje met de Spice Girls

Niemand had een beter weekend dan de 31-jarige zangeres.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

We hadden vroeger allemaal wel een idool waar we maar geen genoeg van konden krijgen. Voor zangeres Adele was dat de ultieme '90s girl band, de Spice Girls, die ze van jongs af aan dolgraag wilden ontmoeten (net als Blake Lively, by the way). En die droom is afgelopen weekend in vervulling gegaan, want de 31-jarige zangeres woonde niet alleen een concert van de Spice Girls bij in het Londense Wembley Stadion, ook mocht ze haar jeugdidolen in levende lijve bedanken. En zo ging dat eraan toe.

Adele en de Spice Girls

'De laatste keer dat ik de Spice Girls in Wembley zag was 21 jaar geleden! Vanavond heb ik gehuild, gelachen, geschreeuwd, gedanst, herinneringen opgehaald en ben ik opnieuw verliefd geworden op de 10-jaar oude ik,' schrijft Adele in een post op Instagram om afgelopen weekend te beschrijven. In de post zien we onder andere een video van de zangeres al playbackend in de auto, een filmpje waarin ze samen met haar vriendinnen haar longen uit haar lijf zingt met het nummer Spice Up Your Life en backstage foto's van Adele en Geri Halliwell.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Na de show mocht Adele vier van de vijf Spice Girls ontmoeten (Victoria Beckham, a.k.a. Posh Spice besloot niet mee te gaan op de reünie-tour), waar ze de ultieme fan girl uithing maar ook een privéfeestje met Sporty Spice (Mel C), Baby Spice (Emma Bunton), Scary Spice (Mel B) en Ginger Spice (Geri Halliwell). En ja, ze werd lichtelijk aangeschoten (of moeten we zeggen: dronken?) met haar jeugdidolen. Zo schrijft ze op Instagram: 'Het is geen geheim hoeveel ik van ze houd, hoe erg ze mij hebben geïnspireerd om mijn leven te leiden en niet terug te kijken. Ik mocht eindelijk Ginger Spice ontmoeten, ik werd dronken met de meiden en ik kan werkelijk niet geloven hoe ver ik ben gekomen. Bedankt voor alle krankzinnigheid die ik mocht meemaken, ik heb nooit zo ver kunnen komen zonder jullie vijf Britse legendes!' Het moge duidelijk zijn dat niemand een beter weekend had dan Adele.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity