Irina Shayk en dochtertje Lea de Seine gaan matchy-matchy in Burberry

Het duo werd gezien tijdens een speeluitje in Brooklyn, New York.

Plaid, Clothing, Street fashion, Fashion, Tartan, Pattern, Footwear, Dress, Sunglasses, Design,
Getty Images

Russisch topmodel Irina Shayk (33) werd zojuist gesignaleerd in New York met haar dochtertje, Lea de Seine Shayk Cooper. De tweejarige was met haar moeder op stap, waar ze een bijzonder moeder-dochter twinning-moment beleefde. Zo waren beiden gekleed in Burberry, en wel de iconische ruit-print van het Britse modehuis. Zie hier meer.

Na de scheiding

Hoe gaat het nu met Shayk, zullen sommigen zich afvragen? Het is pas geleden dat het nieuws naar buiten kwam dat zij en acteur Bradley Cooper (eveneens de vader van kleine Lea) een punt achter hun relatie hebben gezet. Het tweetal dat altijd stralend over de rode loper ging en ruim vier jaar bij elkaar waren. Irina Shayk zelf lijkt het goed te maken, want ze wordt de laatste tijd veelvuldig in het openbaar gezien in de meest geweldige outfits – zo merkte ook modejournalist van de Britse Financial Times Jo Ellison op. Terwijl ze afgelopen weekend nog de catwalk deelde met Bella Hadid voor de Versace mannenshow.

Beiden in Burberry

Voor de liefhebber: Irina Shayks shirt dress van Burberry, die ze deze week dus in Brooklyn droeg, is nog te koop. Ze combineerde deze elegante, tijdloze outfit met het donkere haar naar achteren in een diepe zijscheiding, gouden hoops en zwarte Ray-Ban Wayfarers. Lea de Seine had ze aangekleed in een smockjurkje van Burberry, met bijpassende sandalen. Het blonde haar, naar boven in een rommelige knot, heeft Lea duidelijk van vader Bradley Cooper geërfd. Maar ze heeft toch ook wel iets weg van een mini-Shayk, niet? Stijlgevoel krijgt ze in ieder geval met de paplepel ingegoten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity