Angelina Jolie wordt redacteur bij dit prestigieuze Amerikaanse blad

De Oscarwinnares heeft haar eerste stuk al gepubliceerd.

White, Fashion, Beauty, Lip, Fashion design, Suit, Outerwear, Uniform, Formal wear, Blazer,
Getty Images

Dat Angelina Jolie vele skills bezit wisten we al. Naast haar rol als villain in Malificent en superheldin in de nieuwe Marvel-film, kunnen we binnenkort nog meer van de actrice verwachten. De 44-jarige actrice, regisseur en mensenrechtenactivist kan nu nog een functie toevoegen aan haar CV. De Oscar-winnares wordt de nieuwe redacteur voor het prestigieuze Amerikaanse Time Magazine, zo maakte het blad deze week bekend.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vluchtelingencrisis

De actrice en activiste verspilde geen tijd en maakte gelijk gebruik van haar nieuwe rol met het publiceren van haar eerste stuk over de vluchtelingencrisis, voorafgaand aan de Wereldvluchtelingendag die vandaag plaatsvindt. Al jaren zet Angelina zich in als speciale ambassadeur van de Verenigde Naties voor humanitaire crisissen. Zo bezoekt ze regelmatig vluchtelingenkampen en houdt ze indrukwekkende toespraken bij de VN. 'Jolie's bijdragen aan Time Magazine zal putten uit haar achttien jaar werkervaring met het VN-vluchtelingenbureau', zo stelt Time Magazine in een persbericht.

Belang van hulp

In haar verhaal onderstreept de actrice het belang van het helpen van vluchtelingen op meer manieren dan enkel het sturen van internationale hulp. 'Onder het huidige internationaal recht is het geen optie om vluchtelingen te helpen, het is een verplichting', schrijft ze. 'Het is perfect mogelijk om te zorgen voor een sterke grenscontrole en een eerlijk, humaan immigratiebeleid terwijl we wel onze verantwoordelijkheid nemen om vluchtelingen op een fatsoenlijke manier te helpen.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity