Kate en Lila Moss maken zeldzame moeder-dochter verschijning tijdens Paris Fashion Week

De 16-jarige dochter van het supermodel lijkt als twee druppels water op haar moeder.

White, Clothing, Fashion, Beauty, Leggings, Leg, Tights, Fashion design, Footwear, Blond,
Getty Images

De afgelopen weken vonden de mannenmodeweken plaats, waar afgelopen dinsdag Men's Fashion Week in Parijs werd afgetrapt. Tijdens de show van de voorjaarscollectie van 2020 van Diors Kim Jones arriveerden verschillende mode-iconen en celebrities ter ondersteuning van de ontwerper. Een specifiek duo stal de spotlight, zittend op de eerste rij. Niemand minder dan Kate Moss en haar bijna identieke dochter maakten een zeldzame verschijning tijdens de show.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Mini-me

Kate Moss maakt zeer zeldzaam een publieke verschijning, en al helemaal met haar dochter. Voor de Dior show maakte het topmodel een uitzondering, waar ze verscheen met haar 16-jarige dochter Lila Grace Moss. Het moeder-dochter duo arriveerde hand in hand, waarna ze plaatsnamen op de eerste rij. Kate koos voor een chique comfy look, gekleed in een elegant, grijs zijden overhemd met een op maat gesneden grijzen broek. Ze maakte de look af met zwarte hakken en een delicate ketting. Kate verscheen met haar signature messy blonde lokken, die tevens te zien waren bij het kapsel van haar mini-me, haar 16-jarige dochter Lila Grace Moss.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Supermodel in de dop

Middels een eerbetoon aan het modehuis droeg het jonge model een witte mini-jurk met een krantenprint met de naam van het modehuis erop afgedrukt, een link naar John Galliano's befaamde Dior jurk uit de zeroes. Ze combineerde de look met een zwarte panty, zwarte laarzen en een rode cross-body tas. De looks van zowel moeder als dochter zijn afkomstig uit de nieuwste collectie van het modehuis. Lila treedt langzaam in de voetsporten van haar supermodel mom, waar ze vorig jaar haar modellendebuut maakte als het nieuwe gezicht van Marc Jacobs Beauty. Ze staat ingeschreven als model bij het agentschap van haar moeder, het Kate Moss Agency.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity