Rihanna haalt uit naar Donald Trump middels nieuwe Fenty collectie

De zangeres en ontwerpster maakte in een Instagram post haar standpunt rondom het Amerikaanse immigratiebeleid duidelijk met het tonen van een bijzonder T-shirt.

Hair, Hairstyle, Face, Eyebrow, Beauty, Lip, Forehead, Skin, Black hair, Cornrows,
Getty Images

Rihanna staat de afgelopen tijd regelmatig in de spotlights met de recente lancering van haar eigen modehuis Fenty. De allereerste collectie van het label is gelanceerd dat opvallende items bevat en wordt gevierd in de modewereld. Zo ook een T-shirt met een beladen politieke tekst. De zangeres plaatste afgelopen weekend een post op haar Instagram-account met het item waarmee ze uithaalt naar het politieke beleid van President Trump.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Standpunt tegen Donald Trump

De popster, ontwerper en zakenmagnaat plaatste een foto waarop ze poseerde met een groep vrouwen terwijl ze een t-shirt omhooghield met het woord 'immigrant' op de voorkant. Het shirt is afkomstig uit Rihanna's nieuwste Fenty collectie en wordt getoond met het bijschrift: 'hey @realdonaldtrump'. Hoewel de zangeres verder geen uitleg bij het beeld geeft, is de boodschap achter de post kraakhelder. Trump voert de afgelopen tijd een hard anti-immigratiebeleid. Afgelopen weekend zouden er wederom nieuwe, verscherpte maatregelen worden ingevoerd die op het laatste moment werden uitgesteld waarna Rihanna haar mening over Trumps beleid duidelijk maakte.

'Immigrant'

In een eerder interview met The Cut sprak Rihanna over haar nieuwe shirts waarin ze aangeeft zicht verbonden te voelen met het woord. 'Waar ik ook heen ga, behalve Barbados, ben ik altijd een immigrant. Ik denk dat mensen dat vaak vergeten en dat ze alleen het 'merk' Rihanna zien. Ik vind 'immigrant' een krachtig woord dat ik vol trots draag. Ik denk dat het belangrijk is voor mensen die van mij houden om te onthouden dat er heel veel mensen zijn zoals ik. Zo zijn er miljoenen andere 'Rihannas' die onterecht behandeld worden als vuil door hun afkomst.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity