Ryan Reynolds deelt überschattige foto met hoogzwangere Blake Lively

Voor het eerst sinds lange tijd kunnen we de groeiende baby-bump van de actrice aanschouwen.

Suit, Formal wear, Event, Hairstyle, Yellow, Fashion, Dress, Premiere, Carpet, Tuxedo,
Getty Images

Of het nu op de rode loper is, of online. Ryan Reynolds en Blake Lively hebben de meest schattige koppelmomenten waar de wereld bij wegsmelt. Onlangs maakte het koppel op de rode loper bekend in verwachting te zijn van hun derde kindje. Reynolds deelde afgelopen weekend een nieuw, überschattig kiekje met zijn zwangere vrouw op Instagram, waar voor het eerst sinds lange tijd de hoogzwangere Blake te zien is.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Op de set

Na verschillende rode loper events en vele sociale media berichten in 2018, bleven Blake en Ryan sinds de aankondiging van hun zwangerschap de afgelopen maanden buiten beeld. Afgelopen weekend bracht Blake een bezoekje aan haar man in Boston dat op de meest schattige wijze werd vastgelegd. Ryan is daar momenteel aan het werk voor zijn nieuwste film Free Guy. De foto van het koppel is genomen op de set van de nieuw film, dezelfde locatie als werd gebruikt in de iconische film Back To The Future.

Baby nummer drie

De groeiende baby-bump van Blake is goed zichtbaar op de foto, waar de 31-jarige actrice haar man innig omarmt. Wanneer het nieuwe kindje van Blake en Ryan wordt verwacht is nog niet helemaal duidelijk, maar naar alle waarschijnlijkheid zal Blake in het begin van de herfst bevallen. Het koppel verwelkomt het derde kindje dat het broertje of zusje zal worden van dochtertjes Inez (2) en James (4).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity