Romee Strijd geeft home tour van haar appartement in Amsterdam

De Victoria's Secret Angel toont haar nieuwe huis in Amsterdam in deze video.

image
Romee StrijdYouTube

Naast het modellenwerk heeft Nederlands topmodel Romee Strijd sinds een aantal jaren het vloggen toegevoegd aan haar carrière. Zo geeft het model een kijkje in het leven van een Vicotria's Secret Angel, van sportsessies en shoots tot beauty tutorials en reizen. Romee's nieuwste video geeft een exclusief kijkje in haar nieuwe appartement in Amsterdam.

Amsterdam

Romee heeft lang New York als thuisbasis gehad vanwege haar modellenwerk, waar ze samen met haar vriend Laurens van Leeuwen een aantal jaar woonachtig was. Toch besloot het koppel terug te komen naar Amsterdam, dichtbij familie en vrienden. Nu Romee en Laurens al een tijdje naar onze hoofdstad zijn teruggekeerd vond het topmodel het tijd haar nieuwe appartement te tonen.

Home-tour

In de video laten Romee en vriend Laurens de before and after beelden zien van hun nieuwe stekje, waar we te zien krijgen hoe het appartement wordt gerenoveerd, voor welk kleurenpallet het koppel kiest en welke meubels er uiteindelijk worden gekozen. Romee lijkt het blijst wanneer we een kleinere kamer te zien krijgen, waar het model enthousiast stelt: 'dit wordt de kamer voor mijn walk-in-closet!'. Neem een kijkje in Romees Amsterdamse appartement in de video.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd