Lerares prins George verloofd met de beste vriend van prins William

William en Kate hebben er vermoedelijk voor gezorgd dat de twee elkaar leerden kennen.

prins-william-kate-middleton
Getty Images

De peetvader van prinses Charlotte, en een van de beste vrienden van prins William, Thomas von Straubenzee is verloofd met Lucy Lanigan-O’Keeffe, de lerares van prins George. Over een kleine wereld gesproken.

Oude bekenden

De 36-jarige Thomas von Straubenzee is een Britse vastgoedmagnaat, en jeugdvriend van prins William. De twee kennen elkaar al van kleins af aan en gingen naar de dezelfde elite school, de Ludgrove School in Berkshire. Von Straubenzee is al eens eerder getrouwd geweest met Lady Melissa Percy, de dochter van de hertog van Northumberland. Ze trouwden in 2013 en scheidde drie jaar later. De von Straubenzee familie is erg hecht met de Windsor familie, zo speelde ze belangrijke rollen bij elkaars bruiloften.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zijn verloofde; de Ierse Lucy Lanigan-O’Keeffe is lerares op de elite school van prins George, dezelfde school waar ook prinses Charlotte na de zomer les zal volgen. Ze is de assistent hoofdlerares in Clapham. Daarnaast geeft ze les in mindfulness, eigenwaarde en hoe je een betekenisvolle relatie opbouwt. De 31-jarige Lanigan-O’Keeffe is de zus van de Olympische atleet Arther Lanigan-O'Keeffe en dochter van een Ierse advocaat.

De bruiloft

Het is hoogstwaarschijnlijk dat prins George en prinses Charlotte de rol als bruidsmeisjes op zich zullen nemen, aangezien hun vader de usher zal zijn. En zal vermoedelijk een speech geven op de bruiloft. Velen vermoeden dat de hertog en hertogin van Cambridge achter de match making zitten. Het is nog niet bekend waar en waneer de bruiloft zal plaats vinden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity