Karlie Kloss organiseert een tweede bruiloftsfeest met Western thema

Het echtpaar organiseerde een groot feest in Wyoming ter ere van hun bruiloft acht maanden geleden.

View this post on Instagram

My cowboy 🖤

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Acht maanden geleden trouwde topmodel Karlie Kloss tijdens een intieme ceremonie in New York met haar vriend Joshua Kushner. Een groot feest bleeft uit, waar enkel goede vrienden en familie aanwezig waren op de grote dag. Afgelopen weekend vierden Karlie en Kushner hun huwelijk opnieuw, dit keer met een groots plattelandsfeest in Wyoming volledig in thema.

image
Derek BlasbergInstagram

Western thema

Waar Karlie tijdens haar bruiloft een jurk droeg van Dior koos het topmodel nu voor een meer ingetogen look. Gehuld in een lange witte off-shoulder jurk van Jonathan Simkhai feestte het model het afgelopen weekend haar huwelijk. Het tweedaagse feest was gelinkt aan het western thema, waar gasten in cowboy-geïnspireerde outfits de viering bijwoonden in een heuse ranch op het platteland. Vrienden als Derek Blasberg, Katy Perry, Orlando Bloom, Diane von Furstenberg en Mila Kunis waren aanwezig op het feest en iedereen deelde foto's van de viering op Instagram.

Prairie feest

Later in de avond werden Karlie en Kushner in de lucht gehesen op stoelen tijdens de traditionele Horah dans op het befaamde nummer 'Hava Nagila'. Kloss bekeerde zich in juni tot het Jodendom waar middels een Joodse ceremonie het koppel afgelopen oktober werd gehuwd. Gedurende het weekend konden gasten linedance workshops volgen, paardrijden en deelnemen aan verschillende andere activiteiten tijdens de Western bruiloft, dat resulteerde in een heus prairie feest.

View this post on Instagram

Party on the prairie 🤠

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws