Kate Middletons nieuwe koninklijke taak past perfect bij haar geheime talent

De hertogin van Cambridge heeft een gloednieuwe patronage toegewezen gekregen van Queen Elizabeth.

Kate Middleton nieuwe patroon fotografie
Getty Images

Nadat Kate Middleton dit jaar van Queen Elizabeth een bijzondere onderscheiding kreeg en druk was met het opzetten van een community garden, heeft ze er zojuist een nieuwe bezigheid bij gekregen. Zo is de hertogin van Cambridge benoemd tot de zogeheten patron van de Royal Photographic Society, waarmee ze het stokje overneemt van schoongrootmoeder koningin Elizabeth. Dat maakte het Britse koningshuis bekend in een persbericht.

Nieuwe patronage

Elizabeth voerde haar rol als patronage (wat wil zeggen: beschermvrouw) van de organisatie 67 jaar uit, maar geeft haar dienst nu door aan de vrouw van haar kleinzoon prins William. De Royal Photographic Society bestaat al sinds 1853 en is opgericht ter promotie van de kunst en wetenschap van het fotograferen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De nieuwe benoeming van Kate werd gevierd met een bezoek aan een fotografieworkshop van de Royal Photographic Society en Action For Children (een organisatie waar Kate zich ook voor inzet), om kinderen kennis te laten maken met de kunst van het fotograferen. 'De hertogin heeft grote interesse in fotografie,' schrijft Kensington Palace in het persbericht. 'Deze patronage zal de positieve impact van kunst en creativiteit op de emotionele gesteldheid benadrukken, met name voor kinderen en jonge mensen.' Voor de bijzondere gelegenheid verscheen Kate in een zomerse midi-jurk met print, die ze combineerde met beige sleehakken van Castañer Carina en oorhangers met decoratief blad.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Fotografie-talent

Wat velen wellicht niet weten, is dat Middleton veel interesse en een groot talent heeft voor fotografie. Zo fotografeerde ze meerdere keren de officiële portretten van haar eigen kinderen. De nieuwe foto's van zowel prinses Charlotte en prins Louis kwamen van Kate's camera, en werden met de wereld gedeeld op hun verjaardagen. Daarnaast studeerde de hertogin kunstgeschiedenis op de St. Andrews Universiteit (waar ze prins William leerde kennen), wat haar affectie met kunst en cultuur reflecteert. Naast Kate's patronage van de Royal Photographic Society, is ze ook patroon van de National Portrait Gallery, het Victoria & Albert Museum en het Natural History Museum - om er een paar te noemen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton