David Beckham en dochtertje Harper hebben grootste lol bij WK Voetbal Vrouwen

Vooraf mochten David en Harper Beckham de speler van het Britse vrouwenvoetbalteam ontmoeten.

Norway v England: Quarter Final  - 2019 FIFA Women's World Cup France
Catherine SteenkesteGetty Images

De appel valt niet ver van de boom, want Harper Beckham is net zoals haar vader, topvoetballer David, groot liefhebber van voetbal. In dit geval, damesvoetbal. Zo zit het duo enthousiast vooraan bij de wedstrijden van het WK Voetbal Vrouwen. Hierbij zitten ze bovendien niet alleen geconcentreerd te kijken, maar hebben ze ook de grootste lol.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ontmoeting met de spelers

Zo zagen David Beckham en zijn zevenjarige dochtertje Harper in het voetbalstadion hoe Engeland Noorwegen versloeg tijdens het WK Vrouwen. Terwijl Nederland ook topprestaties blijft leveren, wonnen de Engelse dames hier met 2-0. Hiermee bereikten ze als eerste een plekje in de halve finale van het toernooi in Frankrijk. Voor aanvang van de wedstrijd mocht het vader-dochterduo bovendien de spelers ontmoeten. Via Instagram delen ze een foto, waarop een zichtbaar enthousiaste Harper te zien is.

Go England

Beckham schrijft bij de Instagram-post: 'Zo geweldig dat we de meiden voor de grote wedstrijd vanavond even mochten zien. Als voetballer weet ik precies hoe het voelt om mee te doen aan dit soort toernooien en hoe belangrijk steun vanuit het thuisfront is. Ik wilde tegen ze zeggen hoe trots we allemaal zijn op alle spelers. Ze doen het ongelofelijk goed en het hele land staat achter ze. Zoals je ziet was Harper heel erg blij om het team te ontmoeten en ze heeft heel veel zin in de wedstrijd. Kom op Engeland.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity