Meghan Markle maakt verrassingsverschijning tijdens baseball wedstrijd met prins Harry

De hertogin maakte sinds enige tijd weer een publieke verschijning in Londen.

Gesture,
Getty Images

Meghan Markle verscheen voor het eerst sinds het officiële toonmoment van baby Archie tijdens het Trooping the Colour event vorige maand. Sindsdien bleef de hertogin buiten beeld, tot nu. Afgelopen weekend maakte Meghan een verrassingsverschijning met prins Harry, tijdens de eerste wedstrijd van de Major League Baseball in Europa ooit, die plaatsvond in Londen.

Little Black Dress

In het stadion van het Olympisch Park woonde Meghan en Harry de eerste wedstrijd bij tussen de Boston Red Sox en de New York Yankees. Meghan verscheen tijdens het sportevenement in een chique doch casual look. Gehuld in een moderne little black dress van Stella McCartney met bijpassende riem maakte de hertogin haar verschijning. In combinatie met haar look droeg Meghan bijpassende zwarte ballerina's van Aquazzura.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bezoek

Het paar bracht tevens een bezoek aan de teams voorafgaande aan de wedstrijd waar ze een Red Sox-rompertje en een mini Yankees-trui voor Archie cadeau kregen. De hertog en hertogin waren vervolgens aanwezig op het veld om ceremoniële worp van de eerste bal te zien. Meghan is momenteel nog steeds met zwangerschapsverlof en zal naar verwachting in het najaar weer volledig werken. Een volgende publieke verschijning van Meghan zal daarnaast deze maand plaatsvinden, tijdens de koninklijke doop van baby Archie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle