De liefdevolle boodschap achter Meghan Markles eternity ring van prins Harry

De ring heeft een überschattige betekenis.

Blue, Beauty, Headgear, Smile, Electric blue, Cap, Vehicle, Car,
Getty Images

Afgelopen maand maakte Meghan Markle haar eerste publieke debuut sinds de geboorte van haar eerste kindje, baby Archie. Tijdens haar verschijning bij het Trooping the Colour event werd opgemerkt dat de hertogin een nieuwe ring droeg, wat een eternity ring bleek te zijn die ze van prins Harry cadeau kreeg. Na weken van speculatie over de nieuwe diamanten ring is nu duidelijk wat de boodschap achter het nieuwe ontwerp is.

Geboortesteentjes

De Amerikaanse Harpers Bazaar onthult dat prins Harry zelf de ring heeft ontworpen in samenwerking met sieradenontwerpster Lorraine Schwartz. Naast de witte diamantjes zijn er drie gekleurde diamanten toegevoegd aan de zijkant van de ring. Harry koos ervoor deze zogeheten geboortesteentjes toe te voegen als een waar eerbetoon aan zijn vrouw en zoon. Zo bevat de ring een groene smaragd voor Archie, een blauwe saffier voor Harry en een olijfgroene peridoot edelsteen voor Meghan.

Betekenis

Elke geboortesteen heeft zijn eigen betekenis, waarbij saffieren worden verondersteld de naasten te beschermen tegen negatieve invloeden, zo geeft een peridoot kracht, en is een smaragd het symbool voor wedergeboorte en liefde. Terwijl Harry deze ring ontwierp, gaf hij Meghans verlovingsring tevens een upgrade met een nieuwe diamanten ringband. Harry's liefdevolle geschenk aan Meghan in de vorm van de eternity ring kostte naar verluidt omgerekend zo'n 4.855 euro.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle