Waarom we nooit zullen weten wie de peetouders van baby Archie worden

De peetouders van baby Archie blijven geheim.

peetouders baby Archie
Getty Images

Het is bijna zover: de doop van baby Archie, het eerste kindje van Meghan Markle en prins Harry. Na de geboorte van Archie Harrison Mountbatten-Windsor - want dat is zijn volledige naam - twee maanden geleden, is het aankomende zaterdag tijd voor Archie's koninklijke doop in de privékapel van koningin Elizabeth in Windsor Castle. Niet alleen verwachten we nieuwe beelden te zien van de jongste Britse royal, ook hopen we eindelijk de namen van de (wellicht beroemde) peetouders van baby Archie te horen. Maar dat zullen we helaas nooit te weten komen.

Peetouders van baby Archie blijven geheim

Hoewel er al het een en ander bekend is over de doop van baby Sussex, blijken we (helaas) niet meer informatie te krijgen dan dat. Zo zal de koninklijke doop een privé-aangelegenheid zijn met weinig tot bijna geen fotografen (in tegenstelling tot de doop van prins Louis vorig jaar). Ook zullen we niet achter de identiteit komen van de peetouders die Meghan en Harry voor hun eerste kind hebben gekozen. Dat laat Buckingham Palace weten in een officieel statement.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Royal deskundige Omid Scobie plaatste een tweet van het statement, met daarin details over de festiviteiten van aankomende zaterdag. In het bericht staat onder meer dan fotograaf Chris Allerton de officiële portretten zal verzorgen tijdens de ceremonie (dat deed hij ook toen Meghan en Harry hun baby voor het eerste aan de wereld presenteerden). Ook lezen we dat 'de peetouders geheim zullen blijven'. In tegenstelling tot prins William en Kate Middleton, die de identiteit van de peetouders van hun drie kinderen bekend hebben gemaakt, kiezen Meghan en Harry ervoor dit niet te doen.

Die keuze is in lijn met de eerdere keuzes die de hertog en hertogin voor hun kind gemaakt hebben. Zo koos het stel ervoor in een privékliniek te bevallen, terwijl andere koninklijke bevallingen plaatsvonden in het Londense St. Mary's ziekenhuis. Ook verdere details van Archie's doop wil het koppel nu geheim houden voor de buitenwereld, zoals de identiteit van de peetouders.

Speculaties

We zullen er dus nooit achterkomen wie Archie's peetouders zijn, ondanks alle speculaties. Er gaan al maanden geruchten dat Meghan en Harry een van hun beroemde vrienden zouden kiezen als de peetouders van Archie. Zo zouden Serena Williams en haar man Alexis Ohanian kans maken op de titel, maar waren ook George en Amal Clooney kanshebbers (en het koppen waar de wereld stiekem op hoopte). We zullen het jammer genoeg nooit weten (hoe frustrerend ook).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity