Disney's De Kleine Zeemeermin remake: Halle Bailey zal Ariel spelen

Halle Bailey is een protégé van Beyonce en gekozen om de hoofdrol te vertolken in nieuwe live-action verfilming van De Kleine Zeemeermin.

Halle Bailey krijgt de rol van Ariel in remake De Kleine Zeemeermin
Getty Images

Na The Lion King is het nu tijd voor een live-action verfilming van De Kleine Zeemeermin. Deze week is bekend gemaakt dat de Amerikaanse actrice en zangeres Halle Bailey de rol van Ariel zal vertolken. Nog niet met haar bekend? We introduceren haar graag.

Queen B approves

Halle Bailey is een Amerikaanse actrice en zangeres uit Atlanta. Ze is bekend door haar rol in de serie Grown-ish en als een van de twee zangeressen in het R&B-duo Chloe x Halle. Dit getalenteerde duo stond in het voorprogramma van Beyoncé's Formation tour en Beyoncé en Jay-Z's On The Run-tour. Op Instagram plaatste Bailey een foto van brown girl Ariel (met zwart in plaats van rood haar) met als onderschrift dat ze niet kan wachten. Dit is natuurlijk een baanbrekende verandering voor het welbekende Disney-sprookje, waarin van oudsher veelal witte meisjes en vrouwen voorkomen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De film

Ook is bevestigd dat Melissa McCarthy, bekend van Bridesmaids, de rol van Ursula gaat vertolken. De productie van de live-action remake zal in het begin van 2020 starten. De muziek in de film blijft hetzelfde als de muziek uit de versie van 1989 (die je misschien nog kent uit je jeugd), inclusief extra nummers van Lin Manuel-Miranda en Menken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity