Michelle Obama debuteert compleet nieuwe haarstijl

De voormalige First Lady geeft haar natuurlijke krullen frisse ombré highlights.

michelle-obama-haarstijl-krullen-ombré-highlight
Getty Images

Dat Michelle Obama een stijlicoon is, is wel zeker. Of het nu een broekpak is van Nederlandse designer Ronald van der Kemp of de dijhoge Balenciaga-laarzen waar iedereen mee verbaasde. Michelle Obama komt vrijwel met elke look weg. Nu is het echter tijd voor een nieuwe haarstijl.

Natuurlijk look

De eerste keer dat de voormalige First Lady haar natuurlijke krullen debuteerde was tijdens haar vakantie in de Bahama's een paar weken geleden. Afgelopen weekend liet ze de föhn en stijltang opnieuw voor wat ze zijn tijdens het jaarlijkse Essence Fest in New Orleans en herintroduceerde ze de krullen waarbij ze compleet nieuwe look had. De krullen op schouderlengte waren nu ook voorzien van blonde ombré highlights. Je haar op natuurlijke wijze dragen is uiteraard nooit gebonden aan trends, maar afgelopen seizoen zagen we opvallend veel natuurlijke hairdo's op de catwalk.

Donkerblauwe jumpsuit

Het Essence Fest is een Amerikaans event waarbij de Afro-Amerikaanse cultuur gevierd wordt door middel van muziek, lezingen en exposities. Michelle Obama was te gast bij een lezing van presentatrice Gayle King om te praten over onder andere haar boek Becoming, racisme op de werkvloer en haar familie. Tijdens de talk droeg ze een 80's inspired nauwaansluitende donkerblauwe jumpsuit met lovertjes en leren tailleriem.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws