Dua Lipa en het broertje van Gigi en Bella Hadid lijken een nieuw (mode)koppel te vormen

De 23-jarige zangeres en het 20-jarige model zijn al meerdere keren samen gezien.

Dua Lipa Anwar Hadid koppel
Getty Images

Hoewel de liefdeslevens van Gigi en Bella Hadid op de voet worden gevolgd, horen we eigenlijk vrij weinig over hun jongere broer Anwar Hadid. In het verleden werd het 20-jarige model nog gelinkt aan family friend en collega Kendall Jenner, maar dat bleef slechts bij geruchten. Nu lijkt Anwar de liefde te hebben gevonden in de 23-jarige zangeres Dua Lipa.

Dua Lipa en Anwar Hadid

Zo werden de twee afgelopen weekend innig samen gezien tijdens een concert in het Londense Hyde Park. Anwar en Dua Lipa liepen hand in hand, hielden elkaar vast terwijl ze de optredens bekeken en er werd zelfs gekust. Het koppel is de laatste tijd vaker samen gezien, zoals tijdens de verjaardag van Anwar in Malibu eind juni. Het is nog maar een maand geleden dat de Britse Dua Lipa haar jarenlange relatie beëindigde met chefkok Isaac Carew, terwijl Anwars laatste romance met actrice Nicola Peltz vorig jaar zomer tot een einde kwam. Zowel Hadid als Lipa hebben hun relatie nog niet bevestigd.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Couple style

Mochten Anwar en Dua daadwerkelijk een koppel vormen, dan doen ze dat in stijl. Hoewel er over de liefde vaak wordt gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken, geldt dat niet voor de Britse zangeres en het Amerikaanse model. Op het gebied van mode, dan. Zo lijken de twee elkaar qua stijl volledig aan te voelen. Tijdens het festival in Hyde Park droegen beiden een casual look: Dua in een oversized sportvest met een kaki high-waisted broek en een weelde aan gouden statement sieraden, en Anwar in een legergroen bomberjasje, shirt zonder knopen en bijpassende grijze broek. We kijken nu al reikhalzend uit naar de komende couple style van de twee, die we zeker kunnen verwachten van dit nieuwe (mode)koppel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity