Archie’s koninklijke doop bevatte een eerbetoon aan de Royal Wedding

Er vond een bijzonder eerbetoon plaats rondom de doop van baby Sussex in het licht van de royal wedding van zijn ouders.

baby-archie-doop
CHRIS ALLERTON / SUSSEX ROYAL

Afgelopen weekend vond de koninklijke doop plaats van Meghan Markle en Prins Harry’s eerste kindje, Archie Harrison Mountbatten. Het heugelijke moment werd in besloten kring gevierd middels een intieme ceremonie. Tijdens de plechtigheid werden verschillende bijzondere referenties gemaakt, waaronder een eerbetoon naar de royal wedding van Archie’s ouders. Het bijzondere Kingdom Choir, dat voor een magisch moment tijdens de bruiloft zorgde, had een bijzonder geschenk voor de doop van Archie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Slaapliedje

Het ondertussen befaamde gospel koor heeft op een bijzondere manier Meghan Markle en Prins Harry gefeliciteerd met de doop van hun zoon. Hoewel het koor niet ook tijdens dit royal event optrad, brachten de leden een bijzonder eerbetoon aan de grote dag voor baby Archie. Het koor schreef speciaal voor de gelegenheid een slaapliedje voor de baby van het koningspaar. Een voorproefje van het nummer werd op de ochtend van de doop op social media gedeeld met de boodschap: ‘we willen de hertog en hertogin van Sussex hartelijk feliciteren met de doop van hun zoontje. God zegene u allen. Hier is een slaapliedje dat we voor jullie hebben geschreven ter eren van Archie Harrison Mountbatten-Windsor’.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Royal Wedding

Tijdens de royal wedding van Meghan Markle en Prince Harry maakte het koor diepe indruk met hun uitvoering van het nummer Stand by Me, dat uiteindelijk een van de meest gedenkwaardige momenten van de dag werd. Eerder liet het koor weten dat het een grote eer was om te zingen op Meghan en Harry's bruiloft en dat ze meer dan dankbaar zijn voor de mogelijkheid om te kunnen deelnemen aan zo'n historisch moment.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle