Kim Kardashian had 'nooit eerder zoveel pijn' als in haar Met Gala corsetjurk

Kim Kardashian vertelt in een nieuw interview over het dragen van haar veelbesproken 'pijnlijk uitziende' corsetjurk tijdens het Met Gala.

Kim Kardashian is geen vreemde als het gaat om controversie. Zo is er op dit moment veel ophef rond de naam van haar net gelanceerde shapewear lijn. Maar ook haar Met Gala jurk die ze dit jaar op de rode loper in New York droeg, zorgde voor veel rumoer. Onder de jurk droeg Kim een strak corset, waarvan critici hun twijfels hadden of dat wel gezond was. Nu, een paar maanden later, geeft ze toe dat ze 'nog nooit eerder zoveel pijn' heeft gehad bij het dragen van een jurk als deze tijdens het Met Gala.

Roddels

Het Met Gala staat natuurlijk bekend om de extravagante looks van zijn gasten. Daar weet Kim Kardashian West alles van. Dit jaar verscheen ze een glanzende jurk van Thierry Mugler die veel vragen opriep. Mensen vroegen zich af of ze haar ribben had verwijderd, zodat ze in de jurk zou passen. In een nieuw interview met het Amerikaanse Wall Street Journal Magazine maakt ze duidelijk dat ze haar ribben nooit heeft verwijderd, maar dat het wel 'een pijn veroorzaakte die ze nooit eerder ervaarde'. Kim vertelde het magazine: 'Ik moet eigenlijk foto's laten zien van toen ik het corset uit had getrokken. Er zaten zoveel deuken in mijn buik en rug.'

The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion - Arrivals
Jamie McCarthyGetty Images

Drama

De jurk veroorzaakte zoveel drama dat Kim's personal trainer Melisa Alcantara zich er mee ging bemoeien. Op haar Instagram-account schreef ze dat naast dat de jurk met corset voor de extreme lichaamsvorm zorgde, Kim ook zes keer per week traint om haar figuur te behouden. Critici waren vooral bezorgd over haar organen vanwege het strakke corset dat kan leiden tot veel schade aan de botten en bij elkaar gedrukte organen.

Bekijk hieronder de video van Vogue.com, waar Kim zich klaarmaakt voor het Met Gala:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity