Koninklijk familiealbum: prinses Amalia door de jaren heen

Prinses Amalia, onze toekomstige koningin, vanaf haar geboorte tot nu.

In dit koninklijk familiealbum bekijk je de mooiste beelden van onze kroonprinses, van baby tot brugpieper en later als jonge vrouw. Dit is prinses Amalia, onze toekomstige koningin, vanaf haar geboorte tot nu.

Troonopvolging

Prinses Amalia, Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria of Prinses van Oranje, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau? Het zijn een hoop titels die de oudste dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bij haar geboorte op 7 december 2003 heeft meegekregen. Maar dit is niet het enige wat op haar rust: sinds haar vader op 30 april 2013 gekroond werd tot koning is Amalia de eerste in lijn van troonopvolging.

Normale jeugd

Maar in de tussentijd is Amalia ook een normale puber, die haar middelbare schooltijd doorbrengt op het Gymansium Sorghvliet in Den Haag en houdt van paardrijden op paard Safary. En dat is ook wat haar vader en moeder voor ogen hebben: 'Als Amalia geen normale jeugd kan hebben, falen wij als ouders', zei vader Willem-Alexander eens. Kijk mee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity