Meghan Markle gaat naar verluidt schrijven voor de Britse én Amerikaanse Vogue

Volgens bronnen zou de hertogin haar stem willen laten horen.

Meghan Markle Vogue columnist
Getty Images

Klimt Meghan Markle weer in de pen? Voordat ze met haar grote liefde prins Harry mocht trouwen, moest de voormalig actrice afstand doen van haar eigen blog The Tig. Nu lijkt het erop dat Meghan weer haar stem laten horen, maar dan via een ander medium. Zo zou de hertogin de nieuwe columniste worden van zowel de Britse als de Amerikaanse Vogue.

Meghan Markle in Vogue?

Het klinkt misschien vreemd, gezien de Britse royals geen individuele publieke uitingen doen aan media, laat staat samenwerkingen aangaan met zulke organisaties. Maar meerdere anonieme bronnen melden aan The Daily Beast dat er wel degelijk gesprekken worden gevoerd met Meghan over haar eventuele nieuwe rol bij Vogue.

Hoewel Meghan beschikt over een flink portie modekennis en altijd stijlvol voor de dag komt, zal ze naar verluidt niet gaan schrijven over modegrillen of koninklijke fashion. Zo zal de hertogin en kersverse moeder van royal baby Archie schrijven over zaken die haar aan het hart liggen, zoals 'liefdadige en filantropische kwesties'. Een bron vertelde aan The Daily Beast:

'De spread in Vogue zal geen oppervlakkige fotoshoot worden - in tegenstelling, ze wil het juist als een platform gebruiken om een verschil te maken. Ze werkt samen met Vogue als contributing editor aan een paar fantastische verhalen over zaken die heel belangrijk voor haar zijn, en de kans bestaat zelfs dat het een terugkomende column wordt. Anna Wintour [hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue, red.] is ook onderdeel van de gesprekken en overleggen om een of meerdere verhalen te publiceren in Vogue US.'

September Issue

Eerder gingen de geruchten de ronde dat Meghan al een samenwerking was aangegaan met Edward Enninful, hoofdredacteur van de Britse Vogue, voor diens September Issue. Zo zou fotografe Annie Leibovitz gestrikt zijn om Meghan te fotograferen, in looks van ontwerpers die - net als Meghan en Harry - zich inzetten voor vrouwenrechten en mental health. Meghan zou daarbij niet op de cover willen staan, omdat haar bekendheid dan de boodschap die ze wil brengen overschaduwt. Dat meldde Us Weekly begin juni.

Of die geruchten kloppen en of Meghan überhaupt voor een titel van Vogue gaat schrijven, is nog alles behalve zeker. Only time will tell.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle