Meghan Markle aan de zijde van Beyoncé bij de Europese première van The Lion King

The Lion King gaat zondag in Londen in première.

Meghan Markle The Lion King Beyoncé
Getty Images

Niemand minder dan de hertogin van Sussex, Meghan Markle, zal zondagavond de Europese première van The Lion King bijwonen, de live-action versie van de Disney animatiefilm uit 1994. Dat heeft Kensington Palace zojuist bevestigd. Ze zal een verschijning maken samen met prins Harry, want de première wordt gehouden 'ter ondersteuning van het behoud en gemeenschapswerk van Zijne Koninklijke Hoogheid via de Koninklijke Stichting,' aldus het Britse paleis.

Meghan Markle en Beyoncé

Begin deze week ging de remake van The Lion King al in wereldpremière, waarbij Beyoncé, die de rol van Nala vertolkt, het stralende middelpunt was. Ze verscheen samen met haar dochtertje Blue Ivy op de rode loper in matchende outfits van Britse ontwerper Alexander McQueen. Naar verluidt zal de zangeres ook in Londen aanwezig zijn tijdens de Europese première van de film. Dat betekent dat Meghan en Queen B op dezelfde plaats, zelfde tijd zijn. Zullen de twee vrouwen een onderonsje hebben?

Beyoncé heeft in het verleden al publiekelijk aangegeven groot fan te zijn van de hertogin. Zo hield de 37-jarige zangeres haar acceptatiespeech voor de Brit Awards via een videobericht, met op de achtergrond een koninklijk portret van Meghan. De video werd als spraakmakend gezien en het werd duidelijk dat Bey haar steun voor Meghan niet onder stoelen of banken steekt.

Beyoncé in The Lion King

In de nieuwe versie van The Lion King horen we niet alleen de stemmen van James Earl Jones (die de stem van Musafa inspreekt, net als hij in het origineel ook deed) en Donald Glover (die de hoofdrol van Simba vertolkt), maar ook van onze Queen B, Beyoncé. De zangeres heeft de stem ingesproken van leeuwin Nala, Simba's love interest, en zal te horen zijn in de bekende nummers uit de film, zoals Can You Feel The Love Tonight. Ook heeft de zangeres een compleet nieuw nummer voor de film geschreven, Spirit. Het nummer is zojuist uitgekomen, en hieronder te beluisteren. Beyoncé kondigde ook aan dat ze een heel album rond de film heeft geproduceerd: The Lion King: The Gift.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Lion King verschijnt op 17 juli in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle