Irina Shayk spreek zich voor het eerst uit over haar breuk met Bradley Cooper

Het 33-jarige model zegt nog altijd in het huwelijk te geloven.

Irina Shayk breuk Bradley Cooper interview
Getty Images

Begin juni kwam het nieuws naar buiten dat Hollywood-koppel Irina Shayk en Bradley Cooper een punt hebben gezet achter hun relatie. Er gingen al voor langere tijd geruchten de ronde dat het stel zich in zwaar weer verkeerde, vanaf het eerste moment dat Cooper begon samen te werken met Lady Gaga voor de film A Star Is Born (waarin het overduidelijk klikte tussen het duo). Hoewel Gaga niet de reden was van Shayk en Coopers break-up, werkte het niet meer tussen de twee. Nu spreekt het 33-jarige model zich voor het eerst uit over de relatiebreuk.

'Ik geloof nog steeds in het huwelijk'

In een interview met de Amerikaanse Harper's Bazaar vertelt Irina hoe het met haar gaat na haar breuk met Cooper, met wie ze vier jaar samen was en een dochtertje heeft, de tweejarige Lea De Seine. Het model laat aan het magazine weten dat ze, ondanks haar "mislukte" relatie, nog altijd in het huwelijk gelooft. 'Iedereen kijkt er anders naar,' vertelt ze. 'Of ik in het huwelijk geloof? Ja, natuurlijk. Ik ben niet het soort mens dat daar tegen is.' Hoewel Shayk positief is over trouwen, is het nooit zo ver gekomen met Cooper. De twee waren voor geruime tijd verloofd, maar van een bruiloft kwam het niet.

Over het moederschap

Niet alleen spreekt Shayk over haar liefdes- en gezinsleven, ook vertelt ze openhartig over haar leven als model én moeder. Zo wijst ze het idee van een 'moeder die zich als een moeder moet kleden' af. 'Geef mij een reden waarom je, alleen omdat je een moeder bent, geen rok meer mag dragen. Nee, ik geloof daar niet in. Gewoon echt niet,' aldus Shayk. 'Hoe kan het zo zijn dat mensen op dit idee komen? Waarom moet je jezelf veranderen omdat je moeder bent geworden? Geef me daarvoor één goede reden. Ik begrijp dat echt niet.'

Bradley Cooper en Irina Shayk uit elkaar

People meldde begin juni dat de 44-jarige acteur en het 33-jarige model als vrienden uit elkaar zijn gegaan en druk bezig zouden zijn met "onderhandelingen" over de voogdij van hun dochter. In de week voor hun break kwam het ene na het andere gerucht al naar buiten dat Cooper en Shayk geen koppel meer zouden vormen. Zo zouden de twee 'een tijdje zonder elkaar leven' om zo hun relatie te 'testen', want die zou hangen aan 'een zijden draadje', aldus bronnen aan Us Weekly.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity