Beyoncé en Meghan Markle ontmoeten elkaar tijdens The Lion King première in Londen

De hertogin en de zangeres werden al knuffelend gespot op de oranje loper van het event.

meghan-markle-beyonce-the-lion-king-premiere
Getty Images

Gisteravond woonden prins Harry en Meghan Markle de Europese première bij van de The Lion King in Londen. De film bevat een sterrencast met onder meer Beyoncé, die tevens bij de première aanwezig was met haar man Jay-Z. De eerdere geruchten over een mogelijke ontmoeting tussen de hertogin en de zangeres werden tijdens de avond bevestigd, waar Meghan en Beyoncé een bijzonder moment hadden op de oranje loper.

Oogverblindende look

De première van de Disney-film vond plaats in het Odeon Theater in de Britste hoofdstad, waarbij aanwezigen verschenen in de mooiste looks. Beyoncé verscheen eerder in een oogverblindende Alexander McQueen look tijdens de wereldpremière in Los Angeles afgelopen maand. Ook gisteravond deed Queen B alle hoofden draaien met haar gouden look, een jurk met cut-out details en een hoge split van modehuis Cong Tri.

Ontmoeting

Meghan ging voor een verfijnde look in de vorm van een zwarte Jason Wu jurk die geaccentueerd werd met delicate mesh-details. Met prins Harry aan haar zijde betrad de hertogin de oranje loper, waar ze tevens een korte ontmoeting had met de Carters. Meghan werd gespot terwijl ze Beyoncé een innige omhelzing gaf waarna beide vrouwen met een grote glimlach elkaar te woord stonden en het naar verluidt hadden over hun kinderen.

Het was de eerste keer dat Meghan Markle en Beyoncé elkaar ontmoetten. Beyoncé bracht eerder een eerbetoon aan de hertogin toen zij en Jay-Z hun Brit Award voor Best International Group aanvaardden voor een Mona Lisa replica van Meghan Markle.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle