Kate Middleton kreeg dit lieve cadeau voor prins Louis tijdens de finale van Wimbledon

Betekent dit dat we prins Louis in de toekomst op het tennisveld kunnen verwachten?

Kate Middleton cadeau Stan Smith Wimbledon
Karwai TangGetty Images

Kate Middleton en prins William zaten afgelopen weekend tijdens de mannenfinale van tennistoernooi Wimbledon op de tribune in het Londense stadion. Dat deden zij, zoals het echte royals betaamd, in stijl. Zo droeg het koppel matchende, babyblauwe looks, met voor Kate een jurk van Britse ontwerpster Emilia Wickstead. Tijdens de finale genoot het koninklijke stel niet alleen van het zenuwslopende tennisspel, ook kregen zij een bijzonder cadeau van niemand minder dan tennislegende Stan Smith.

Cadeau voor prins Louis

Zo overhandigde Smith, die in de jaren zestig en zeventig talloze Grand Slams op zijn naam zette, een paar witte Adidas-sneakers aan de hertogin van Cambridge. En dat waren niet zomaar een paar witte sneakers, maar de naar hem vernoemde Stan Smith-gympen, die inmiddels zo tijdloos en iconisch zijn geworden als de tenniskampioen zelf. De mini-sneakers, die bedoeld zijn voor de eenjarige prins Louis, zijn wit met groene details, en in het leer staat "To Louis" geschreven in goudkleurige letters, zo meldt Footwear News.

Celebrities Attend Wimbledon 2019
Kate Middleton ontvangt een bijzonder cadeau van Stan Smith op de tribune van Wimbledon.
Karwai TangGetty Images

Hoewel prins Louis zelf niet aanwezig was bij de tenniswedstrijd (wat ondraaglijk zou zijn geweest, gezien de finale tussen Roger Federer en Novak Djokovic bijna vijf uur duurde), zal het kleine prinsje het cadeau vast wel kunnen waarderen. Wellicht zien we Louis binnenkort op zijn persoonlijke, exclusieve sneakers in het openbaar. Zo was het prinsje vorige week nog te zien tijdens een polowedstrijd van prins Harry, waarbij ook Meghan Markle en baby Archie aanwezig waren.

Footwear, White, Product, Shoe, Sneakers, Plimsoll shoe, Walking shoe, Athletic shoe, Sportswear,
Mini Stan Smith-sneakers van Adidas.
de Bijenkorf

Shop

Kate Middleton bij Wimbledon

Niet alleen was Kate samen met William aanwezig tijdens de men singles finale op de laatste dag van Wimbledon, ook verscheen ze de dag ervoor met Meghan op de tribune tijdens de vrouwenfinale. Samen moedigden de twee royals Meghans best friend Serena Williams aan, die uiteindelijk verloor van de Romeense Simona Halep.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton