Meghan Markle en prins Harry onthullen de naam van hun nieuwe stichting

De hertog en hertogin gaan hun eigen weg met hun nieuwe liefdadigheidsorganisatie.

Suit, Clothing, Formal wear, Tuxedo, Dress, Fashion, Carpet, Event, Gown, Outerwear,
Getty Images

Onlangs werd bekend gemaakt dat prins Harry en Meghan Markle zich zullen afscheiden van prins William en Kate Middleton door uit hun liefdadigheidsorganisatie te stappen. De hertog en hertogin van Sussex zouden meer flexibiliteit willen en richtten hun eigen koninklijke stichting op. Nu is de naam bekend gemaakt van de gloednieuwe stichting van het koningspaar, dat bestaat uit een interessant team.

Sussex Royal

De officiële naam van Meghan en Harry's eigen stichting is Sussex Royal The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex, kortweg Sussex Royal. Naast Harry en Meghan zijn er een aantal nieuwe teamleden die zullen toetreden tot de stichting. Zo zal Nathalie Campbell er onderdeel van zijn, voormalig staflid bij de Royal Foundation van Kate en William. Een van de vier directeuren van Sussex Royal is de Amerikaanse PR-specialist Sara Latham. Zij werkte eerder aan de politieke campagnes van Barack Obama en Hillary Clinton. Volgens Britse media zal de stichting zich onder meer gaan richten op het steunen van kinderen in problemen en milieu-kwesties.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eigen weg

Meghan en Harry gaan sinds hun huwelijk hun eigen weg binnen het Britse koningshuis, waar ze hun eigen visie willen weerspiegelen. Zo maakten ze de onconventionele beslissing om buiten Kensington Palace te gaan wonen, de bevalling en de doop van hun eerste kindje Archie op hun eigen manier te doen buiten de koninklijke protocollen om en startte ze hun eigen Instagram-account. De beslissing om nu een eigen stichting te starten los van Kate en William lijkt daardoor een passend besluit voor het royal koppel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle