De liefste momenten tussen Meghan Markle en prins Harry sinds het begin van hun relatie

Vogue verzamelde de mooiste momenten tussen de hertog en hertogin van Sussex.

Er zijn al heel wat grote momenten gepasseerd in de relatie van Meghan Markle en prins Harry. Vogue verzamelde de liefste momenten tussen de hertogin en hertog van Sussex.

Innige momenten

Het Britse koninklijke koppel mocht nog maar net hun eerste zoontje baby Archie verwelkomen, maar daarvoor heeft het stel nog heel wat mooie momenten samen beleefd. Van de bekendmaking van hun verloving tot de royal wedding vorig jaar in mei, Meghan's eerste werkbezoek en heel wat andere momenten die het koppel met elkaar mocht delen. Zoals de bijna ontelbare officiële bezoeken die ze samen hand in hand deden en de verre reizen naar onder anderen Nieuw-Zeeland en Australië waar nieuwe innige momenten tussen het koppel werden vastgelegd.

liefste momenten meghan markle prins harry
Meghan en Harry tijdens hun Royal Tour in Nieuw-Zeeland.
Getty Images

Herinner je je het moment nog dat Meghan Markle met een paraplu op Harry afstormt om hem te redden van een regenbui? En wanneer Harry voor het eerste zijn kersverse bruid in de ogen kijkt? Meghan en Harry zijn een droomkoppel dat nog steeds tot over de oren verliefd lijkt. Swoon! Bekijk hier de liefste momenten van de hertog en hertogin van Sussex sinds het begin van hun relatie.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle