De liefste momenten tussen Meghan Markle en prins Harry sinds het begin van hun relatie

Vogue verzamelde de mooiste momenten tussen de hertog en hertogin van Sussex.

Van hun eerste officiële verschijningen tot hun verloving en de royal wedding; er zijn al heel wat grote momenten gepasseerd in de relatie van Meghan Markle en prins Harry. Vandaag viert het koppel hun tweejarig huwelijksjubileum, een belangrijke mijlpaal in hun relatie. Vogue verzamelde de liefste momenten tussen het koppel, kijk mee.

Mooiste momenten Meghan en Harry

Sinds het begin van hun relatie wisten Meghan en Harry het publiek in te pakken met hun innige momenten. Van de bekendmaking van hun verloving tot de magische royal wedding vorig jaar in mei, Meghan's eerste werkbezoek en heel wat andere momenten die het koppel met elkaar mocht delen. Zoals de bijna ontelbare officiële bezoeken die ze samen hand in hand deden en de verre reizen naar onder anderen Nieuw-Zeeland en Australië waar nieuwe innige momenten tussen het koppel werden vastgelegd.

liefste momenten meghan markle prins harry
Meghan en Harry tijdens hun Royal Tour in Nieuw-Zeeland.
Getty Images

Herinner je je het moment nog dat Meghan Markle met een paraplu op Harry afstormt om hem te redden van een regenbui? En wanneer Harry voor het eerste zijn kersverse bruid in de ogen kijkt? Meghan en Harry zijn een droomkoppel dat nog steeds tot over de oren verliefd lijkt. Swoon! Bekijk hier de liefste momenten van het koppel sinds het begin van hun relatie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle