Koningin Máxima en prinsessen stralen tijdens zomerfotosessie in zomerse looks

De koninklijke familie poseerde voor het eerst voor hun nieuwe optrekje Paleis Huis ten Bosch in Den Haag.

zomerfotosessie koningin maxima prinsessen koning willem-alexander
Getty Images

Afgelopen week vond de jaarlijkse zomerfotosessie plaats van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen. De sessie werd gehouden in het pas gerenoveerde Paleis Huis ten Bosch in Den Haag, waar de familie eerder deze maand hun intrek in nam. Amalia, Alexia en Ariane straalde in de bloemrijke tuin naast hun moeder en vader, allen gehuld in kleurrijke zomerse looks.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bloemenjurken

Tijdens de jaarlijkse fotosessie poseert de koninklijke familie in de tuin van hun paleis, de eerste keer dat de sessie bij dit paleis wordt gehouden. Tijdens de stralende dag droegen de prinsesjes alle drie een andere kleurrijke jurk. Amalia en Alexia droegen beiden een ontwerp van het Franse modehuis Sandro. Amalia was te zien in een midi-jurk in een terracotta tint gemaakt van tule en Alexia droeg een bloemig ontwerp in het blauw. De jongste prinses Ariane was gehuld in een rode lange zomerjurk met ruches en off-shoulder mouwtjes.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koningin Máxima droeg zoals altijd een bijzondere look. Ook zij was gehuld in een zwierige zomerjurk naar de hand van Nederlandse ontwerper Jan Taminiau, afkomstig uit zijn nieuwste ready-to-wear collectie. Daarbij draagt Máxima bruine sandalen van Gianvito Rossi en groene oorbellen van Bodes & Bode. Koning Willem-Alexander was gehuld in een lichtblauw linnen colbert en bruine broek.

India

De dag van de fotosessie was tevens de laatste schooldag van prinses Ariane op de basisschool. Na de zomervakantie zal ze net zoals haar zussen beginnen aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Nu is het tijd voor vakantie, waar het koninklijke gezin zeer waarschijnlijk voor een paar weken naar Griekenland zal gaan. Tijdens de fotosessie stonden Willem-Alexander en Máxima de pers kort te woord, waar ze bekend maakten dat ze binnenkort op staatsbezoek zullen gaan naar India. Deze reis staat van veertien tot en met achttien oktober op de planning.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima