Kate Middleton deelt nieuwe foto's van prins George ter ere van zijn zesde verjaardag

De hertogin maakte überschattige kiekjes van het jonge prinsje.

Vandaag wordt de eerste zoon van Kate Middleton en prins William zes jaar. Prins George werd vastgelegd op officiële verjaardagsportretten ter ere van zijn grote dag door Kate Middleton. Op de foto's zien we hoe het jonge prinsje met een grote glimlach in een shirt van het Engelse voetbalelftal poseert voor zijn moeder.

Gelijkenis

'De hertog en hertogin van Cambridge zijn zeer verheugd om drie nieuwe foto's van Prins George te delen ter gelegenheid van de zesde verjaardag van Zijne Koninklijke Hoogheid', werd door Kensington Palace gesteld in een verklaring. Op de foto's is te zien hoe George gelijkenissen vertoont met zowel zijn moeder als vader, waar hij met een brede glimlach voor de camera te zien is waar enkele melktandjes worden verruild voor volwassen tanden.

Verjaardagsportretten

Hoewel de prins verlegen kan zijn en naar verluidt niet van persfotografen houdt, poseert George graag voor zijn moeder, die haar kinderen in het comfort van de familie thuis fotografeert en eerder de verjaardagsportretten voor prinses Charlotte en prins Louis maakte. Twee van de drie foto's werden genomen in de tuinen van hun huis in Londen in Kensington Palace, terwijl de derde foto van de prins in een groen poloshirt werd genomen tijdens een familievakantie.

Dat het prinsje poseert in zijn voetbalshirt is geen verrassing: 'George houdt van voetbal, hij is zelden ergens zonder zijn voetbal', vertelt een bron aan Vanity Fair. 'George is sowieso erg sportief zoals zijn ouders. Naast voetbal geniet hij van cricket en tennissen met zijn zusje.' Het jonge prinsje viert zijn zesde verjaardag tijdens zijn vakantie, die het koninklijke gezin naar verluidt in Mustique doorbrengt.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton